Hän kiittää kommenteista! Täytyypä mennä katsomaan ja shoppailemaan noitamaisia kuunnelmia,että josko sitä vaikka tänä pääsiäisenä kuuntelisi nenäliinapaketin kanssa Nokineniä ja pillittäisi menneen lapsuuden muistoille.(Vaikka en kyllä tunnustakaan,että olen kasvanut jo isoksi!!!!!kooltani tai mieleltäni)
  Viime yö meni siis vanhassa omassa huoneessani.Sänky ei ollut omani,sillä vein oman pois muuttoni yhteydessä.Patjatkin olivat jotkut ikivanhat ja kivikovat.Kieri sitten siinä isossa sängyssä yksinäsi kun ei ollut koiraa (makasi vanhempieni välissä heidän sängyssään) tai omaa miestä (veti viinaa päähän kotona).No,menihän se viimein.....
  Aamulla sitten töihin.Äiti oli muistanut hiutalepuurolla ja kahvilla,jossa valehtelematta lusikkakin seisoo omin avuin pystyssä.Tuiman aamupalan jälkeen lähdin jääkylmällä autolla päivän ansioon.Sain tehdyksi inventaarion ja joulumemon.Jotain edes.
  Nyt näyttääkin taas valoisammalta.Jostain syystä huusholli oli siisti.Liekö joku siivonnut tunnontuskissa,sillä en usko,että yön pikkutunneilla koti näytti samalta kuin tänään iltapäivällä.Söin juhlaruokienrippeitä ja siemasin hanaviiniä lasillisen.Oikein hyvää.
  Seuraavat kolme päivää olen opintiellä.Sitä ennen bloggaan luoksenne.
1189890.jpg
...ja kohtahan meillä on taas kesä!