Kiitos kommenteista! Tänään siis olivat ne huimasti odotetut kisat....
1282282.jpg
...,joissa Tappura tanssi parinsa kanssa numerolla 1!
  Saavuimme puolta tuntia ennen kisapaikalle eli oman seuran salille,sillä seuramme oli järjestämisvuorossa.Kello huiteli puolta yhtätoista.Jätimme vaatteet tanssijoiden pukuhuoneeseen ja suuntasimme lainassa olleiden tanssikenkien kanssa kenkätarkastukseen.
  Kengistä tarkastetaan pohjat.Tappuralla oli haljasnahkaiset ja ne hyväksyttiin tarkastuksessa.Sitten hän sai numerolapun,jonka rakkaani kiinnitti neljällä hakaneulalla paidan selkämykseen.Sen jälkeen jätimme pojan parineen valmentajien hoteisiin ja suuntasimme saliin.
  Tappuran ryhmä oli kuudes tanssijärjestyksessä ja kyseessä oli finaali,sillä pareja ei ollut montaa.Ensin tanssittiin valssi ja sen perään cha cha.Hienosti meni!Hieman myöhemmin oli palkintojen jako ja tenavaparit saivat kaikki pienen pahvilaatikon,joka sisälsi aarteita.Kaikki palkittiin.
  Lisäksi he saivat tuomariarvion tansseista.Rytmi,asento,tekniikka ja esittäminen kuvattiin eri kokoisilla hymynaamoilla.Sen paremmin meni,mitä isompi hymynaama sarakkeessa oli.Valssi meni todella hyvin ja siitä tuli isoja hymynaamoja joka sarakkeeseen.Cha cha meni heikommin,muttei huonosti sekään.Lattarit ovat vaikeampia =)
  Tappura ja hänen parinsa sopivat hienosti yhteen.Tässä parinvalinnassa ovat valmentajat todella onnistuneet.Pidän kovasti tytöstä.Hän on oikein herttainen.Hänen äitinsäkin on mukava.Kehuin heitä kovasti!Ihana pari.Toivon,että he harrastavat lajia yhdessä pidempäänkin.Kemiat kolahtavat.
  Tappuran ryhmässä on yksi toinen tyttö,josta toivoimme hänelle paria ja niin toivoi tuon tytön äitikin.Tyttö ei halunnut osallistua kisoihin,joten Tappura sai toisen parin.En tiedä millaisen pettymyksen tuo toinen perhe saa jos Tappura ja hänen kisaparinsa jatkavat harjoituksia keskenään.Elämä on.
  Tänään oli myös oma reenipäivä.Yhden kurssikaverin tytär ei päässyt osallistumaan kisoihin,sillä pari oli peruuttanut viime hetkellä.Tuumailin hänelle tuosta uudesta tytöstä ja Tappurasta hänen parinaan.Olin lukevinani rivien välistä ettei hänkään ollut tyytyväinen siihen,että ensi kertaa tunnille tuleva tyttö saa heti poikaparin muiden pidempään ryhmässä reenanneiden tyttöjen joutuessa sivustakatsojiksi.
  Etu on siis se,että meillä on kaksi tanssivaa poikaa ja yksi tanssiva tyttö.Pojat saavat takuuvarmasti parin ja heistä tapellaan.Toukka ei joudu tappelemaan mikäli jatkaa harrastustaan,sillä onhan aika lailla ilmiselvää,että pari löytyy omasta veljestä jos muuta ei ole tarjolla (mikäli eivät hyökkää toistensa kimppuun salilla).Tänäänkin kisoissa oli monta sisarusparia tanssimassa.
  Mutta se siitä.Nyt avaan siideritölkin ja häivyn bloggauskierroksen kuluttuna töllön ääreen.Koivet ovat kipeät reenin jälkeen.Huomenna lähden asioille ja leikkautan lettini lyhyeksi.Näemme!