Kiitos kommenteista! Onpas aika hurahtanut siivillä.Meillä on sairastettu urakalla.Terävä oli viikon kuolemankielissä ja vasta tänään helpottaa.Pojat ovat sairastaneet vuorotellen ja Toukka siinä välissä.
  Terävälle nousi viikko sitten maanantaina liki neljänkympin kuume.Kuumeiluun liittyi sitkeä lima kurkussa ja se sai Terävän oksentamaan.Kuumetta oli viikon ja loppuviimeksi kaikki päättyi keskussairaalaan tippaan.
  Valvoin yöt ja päivät putkeen kiikutellen aina välillä oksennuksia vessanpönttöön.Välillä olin töissä.Onneksi rakkaani jäi talvilomalle ja otti hoitaakseen päivystys- ja sairaalareissut.Terävä kävi reissuillaan realistiseen aikaan,mutta Toukan korvatulehdus puhkesi kolmen aikaan aamuyöstä.
  Nyt alamme olla melkein järjissämme ja melkein kaikki univelat on nukuttu pois.Tenavat ovat nyt terveitä ja lääkekuureilla.Teräväkin alkaa saavuttaa hyvän nestetasapainon.
  Tänne en ole siis jaksanut kömpiä ja käyn lukemassa ajatuksianne pikaisesti.Päivä alkaa paistaa sateen jälkeen.Tänään olimme jo passikuvassa.Odotan reissua.......................