Kiitos kommentista! Tänään oli siis kokonainen päivä yrittäjyyttä ja alkaa tuntua siltä,että opettajalta palaa käämit meidän kanssamme.Laskee varmaan tunteja siihen kun pääsee meistä eroon.Toisaalta,NIIN MEKIN LASKEMME!
  Hain Toukan koulusta tullessani ja "herkuttelimme" edelleen rakkaani bileistä jäämällä ruualla.Kuinkahan monta päivää makuhermot sallivat makaronisalaatin syömistä?Ja toisaalta,voisikohan sen lopun pakastaa?Siinä on makaronia,hernettä,maissia ja paprikaa sekä kinkkua ja tietenkin kermaviilikastiketta.
  Kävimme Toukan kanssa salilla kääntymässä,sillä olin ihan siinä luulossa,että tanssitunti alkaa nyt tänä maanantaina.Ei alkanut vaan alkaa vasta ensi viikolla.
  Loppuilta pelattiinkin sitten muksujen kanssa pelejä.Pelasin ensin kaikkien kanssa Cluedon DVD-versiota ja sen jälkeen Terävän kanssa metsästin Afrikassa sitä kuuluisaa Tähteä.Toukka ja Tappura ratkoivat salapoliisityötä.Kyllä,rakkaani on iltavuorossa.
  Sitten laitoin luonnonäänet soimaan olohuoneeseen ja pomppasin tänne koneelle.Tulostin opettajalle taas yhden liiketoimintasuunnitelman lisää (ei kuulema saanut sähköpostistani muuta kuin riveittän omituisia neliöitä ruudulleen) huomiseksi.
  Nokineniä odottelen.Josko tulisivat vaikka loppuviikosta.Vastahan ne eilen tilasin.Mutta,nyt tulen teitä katsomaan....
1193622.jpg
Ai niin.Tässä on muuten Ikivalkean villasukkaidea,elukkasukat.(Älkää hirveästi katsoko teknistä toteutusta).Tämä malli on varreton ja nämä sukat menivät kummitytölle.Tappuralle kudoin vastaavanlaiset varrelliset,joiden raidat ovat ruskean eri sävyissä ja Terävälle samanlaiset kuin Tappuralle,mutta sinisävyiset.Nyt on taas tulossa ruskeansävyiset.....