kiitos kommenteista!Ei sitten mennyt kuin päivä edellisestä kehumisesta,jotta minähän teen ensin edellisen työn loppuun ennen kuin aloitan seuraavan.Puppua pukille!Tänään ostin neljä kerää keltaista lankaa ja uudet pyöröpuikot.Hups keikkaa!Uusi pusero Toukalle sai alkunsa.
  Kyllä,Tappuran pusero on kesken.Kuningasajatuksenani on,että kudon vuorotellen molempia.Tappuran langan väri on tumma ja takakappaleeseen ei tule edes ilahduttavia raitoja vaihteluksi.Toukan keltainen puseronalku on hyvä piriste.
  Tänään näin erilaisia,ainutlaatuisia asioita.Tosin ne eivät ole niitä elämää suurempia.Lähimarketin parkkipaikalla oli kaupungin bussi.Siellä se seisoi keskellä autorivistöjä kuin muutkin kauppakassit.Sitten näin naisen pankkiautomaatilla.Selän takana kärryt lähtivät liikkeelle,loivaan alamäkeen,kohti autoja.Eräs maastohousuinen tupakoitsijamies pysäytti kärryt ja ohjasi ne takaisin naisen taakse odottamaan.Sitten vielä joku oli unohtanut homejuustonsa kassalle.Palautin juuston kassahenkilölle.
  Oikeastaan nuo ovat ihan tavallisia juttuja.Tänään kaikki on vain ollut jotenkin ainutlaatuista.On ollut kuin elämää hetkien helminauhassa.
  Muuten on ollut kiireinen päivä.Otin rahdin sisään ja järjestin tavarat kiireellä myymälään,sillä eräs asiakkaani ilmoitti tulevansa heti katsomaan uutimia.Viimeisillä minuuteilla ennen sulkemista eräs mies osti yhdeksäntoista pitkää,punaista ruusua syntymäpäivälahjaksi.Kimppu oli komea!