Kaikkea tässä viimeaikoina on sattunut.Töitä on tullut tehtyä melkein urakalla.Koulut ovat alkaneet.Tämän viikon olen lomaillut ja....sairastanut syyslunssaa.

Koulu alkoi kuun puolivälissä.Terävä aloitti uudessa koulussa ja kulkee koulumatkat aluetaksilla.Pientä sähläämistä oli alku,sillä kuljettava taksifirma vaihtui ja aikatauluja piti selvitellä taksiaseman kanssa joka päivä puhelimessa.Opettajan kanssakin olen puhunut lähes joka päivä.

Terävä on erityisluokalla,jossa on kolmetoista oppilasta,kaksi miesopettajaa ja naispuolinen avustaja.Alku on aina hankala,lapset hakevat omia paikkojaan ja kiusaamista on ollut heti alussa.

Tappuran koulukuviot muuttuivat.Heidän luokallaan on kaksi opettajaa,mies ja nainen.Luokka on ollut aiemmin riitainen,joten kai tällä järjestelyllä puretaan sitä pois.Toukka aloitti ekan luokan ja taide-akatemia alkaa maanantaina.

Itse painelin viikko sitten tatuoitsijan puheille.Vihdoin ja viimein toteutin pitkäaikaisen haaveeni ja otin mieheen yhteyttä.Ystäväni otti häneltä kuvan ja kehui erittäin paljon.

Mallikuva on luvattu ensi viikon puoleenväliin.Sitä sitten muokkailaan ja kohta alkaakin toteutus.Kuvaan on suunniteltu puuaihetta ja kelttiläistä maisemaa.Toteutukseen menee n.5-6 istuntoa a`3-4 tuntia.Kyseessä on selkään tuleva värikuva.Kuva mahtuu pitkittäin olevan A4-paperin sisään.

Bailatinoryhmät alkavat 1.9 ja niitä odotellessa elämä lipuu vanhoissa uomissa.Leikkautin pitkät hiukset taas lyhyiksi ja malli on sama kuin mikä minulla on ennenkin ollut.Niin tuttu ettei edes naapuri huomannut parturointia =).

Palaillan....