Kiitos kommenteista! Obeesia,viritin tällaisia tällä kertaa.....
1245523.jpg
...ja tällaisella ketjulla....
1245526.jpg
Tämän ketjupaketin löysin töistä.Amppeliketjua myyvät lähestulkoon kaikki marketit ja Vapaa valinnat sun muut,missä vaan on kukka-aiheita.Jos et löydä niin mene rautakauppaan ja osta ohuinta kettinkiä ja pätki siitä tarvittava määrä ketjua.Reunoihin reiät ja ketju reikään rautalankakiepillä.Purkin muoto ja koko määrää ketjun pituuden.
  Rautakaupassa on myös todella koristeellisiakin ketjuja.On kullan ja pronssin väristä,mustaa ja valkoista,melkein ihan mitä vaan.Uskallan veikata,että metritavarana ostettu ketju on halvempi kuin virallinen amppeliketju.
  Hyvä idea oli sekin,että tölkkejä voisi viritellä amppeleiksi!Taidanpa viritellä sellaisia ulos heti kun säät sallivat.Miten olisivat narsissit yhteen purkkiin ja toiseen kotipesä keltaisille tipuille?Kesällä ihanaa orvokkia tai keijunmekkoa?Hahaa,olet ihana!
  Tänään olen sitten viettänyt vapaapäivää ja törsännyt rakkaani kanssa kaupungilla.Ostin H&M:sta suklaanruskeat housut töihin ja sinapinvärisen,tunikamallisen puseron.Housut olivat normaalihinnalla,mutta puserossa oli -50%:n alennuslappu.
  Akvaariokaupasta en sitten selvinnytkään halvalla.Tuhlasin 80 euroa.Ostin ison purkin laadukasta kalanruokaa sekä monneille ja ravuille pohjatabletteja.Täydensimme kalalajistoamme,sillä akvaarion asukkaita on siirtynyt pikku hiljaa autuaammille vesille.
  Nyt akvaarioon muuttivat neljä tiikerikalaa (aiemmin meillä oli kolme),sitten parvi joitain punaisia tetroja tai barbeja (en muista nimeä,kirsikkabarbeja ne eivät ainakaan ole),kolme kuparimonnia,yksi imumonni ja yksi sininen vauvarapu toiselle kaveriksi.
  Pieni rapuliinimme marssi oikopäätä akvaarioon päästyään isomman ravun luo ja käveli sen mahan alitse.Myöhemmin katselin kuinka vauva uhitteli ja hyökkäili saksineen isompaa kohti.Huokasin,sillä tiedän,että pikkuinen pitää puolensa.Mitähän vanhempi rapu tuumailee?Mahtaa manata kun joutuu lapsenpiiaksi.
  Sitten siivosin ja kävin poikien ja koiran kanssa hakemassa jalkaisin Toukan päiväkodista.Myöhemmin istuin katsomassa Toukan tanssituntia ja vaihdoin ajatuksia valmentajiemme kanssa.Tulin kotiin,lämmitin saunan ja nyt olen täällä.
  Tulen teitä katsomaan ja sitten vedän pienen reenin askelten merkeissä.Huomenna töihin.