Kiitos kommenteista ja kimpuista! Minulla eivät maljakot piisaa! Kukkia myös kaikille teille rakkaat kanssatallaajat!
  Todellakin,eilen oli sitten ensimmäinen tanssitunti sitten joulukuun.Ihme sinänsä,kroppa ei ole kovinkaan kipeä.Saavutuksena voisi mainita myös sen,että tällä kertaa saimme sujumaan miltei moitteettomasti valssin ja tangon.Jee!Lopuksi maistelimme hiukan samban rytmejä.Ja taas muistuteltiin niistä kisoista......ääääääääääkkkkkkkk!!!!!!
  Tänään olen siis ollut vapaalla.Aamulla vein tenavat päivän töihinsä,kaksi kouluun ja yhden päiväkotiin.Sitten suuntasin tukkuun.Ostin toimistotarvikkeita ja näyttökokeen kansion rakennustarvikkeita.Muistin vielä yrittäjyysopettajan lahjankin.Aion kuitenkin häntä muistaa,sillä meidän kanssamme ei todellakaan ollut helppoa tehdä töitä!!!!
  Istuin kollegallani kahvilla jonkun aikaa ja paransimme maailmaa.Siitä tempaisin kotiin ja herätin ulkokopissa nukkuneen koiran.Söimme.Tein kirjanpitoa ja sen jälkeen tempaisimme koiran kanssa päikkäreille.
  En bloggaa,sillä kiirehdin kauppaan ennen kuin lähdemme Toukan tanssitunnille.Ehkä menen kokeilemaan kenkiä salille.Sitten pikapikaa takaisin ja kahvinkeittoon.Siis palaillaan!