Huh,aikahan on mennyt kuin siivillä!Kiitos kannustavista kommenteista!Todellakin,olen tehnyt roimasti töitä ja näyttää siltä,että aina vain kiristyy.Ensi viikko onkin sitten ruusujen juhlaa.....jotta piikkejä nypitään kantapäistä....
  Olen kutonut täydellä innolla.Kutoessa voi jokaiseen silmukkaan sitoa ajatuksen ja kutoa sitten rivi riviltä pahaa oloa pois.Kutominen muuten rentouttaa täydellisesti ja pian väitän,että korvaan sunnuntaikupit lankarullilla ja parilla metallitikulla. =)
  Tälle viikolle on mahtunut monenmoista.Olivat nuo kevätjuhlat.Tappuran juhlia vietettiin keskiviikkona ihan koulun juhlasalissa.Melkein nousi tippa silmään kun poika juhlan lopussa pokkasi ekan eskaritokarin ja keltaisen orvokkiruukun.Ensi syksynä poika on koululainen yhdessä Terävän kanssa.Niin se aika menee.Nyt kudon Tappuralle villapaitaa syksyyn.Samaan sarjaan tulee varmaankin pipoa sun muuta....(jos taito kestää)
  Olen tonkinut pihamaalla töiden jälkeen.Tänään istutin ruusuja.Tappuran kummi poikkesi ja itse kävimme piipahtamassa vanhemmillani ja naapurissa.Sitten koko poppoo saunaan ja tänne Blogistaniaan.
  Muuten ei ole tapahtunut selkeää käännettä mihinkään suuntaan.Pelkään pahinta ja toivon parasta.Aika näyttää.Toistaiseksi seesteistä.Odotan lomaani!
  Ai niin.Näin äsken puutarhassa niin hienon linnun,että on pakko kaivaa Terävän lintukirja ja katsoa mikä tirppa on kysessä.Ihan kuin sisälläni kuplisi keitos,josta tehdään lintubongareita!