Kiitos kommenteista! Tuija oli näperrellyt helmikoruja.Aivan ihania! Korufriikkinä minulla heräsi heti sanoinkuvaamaton himo aiheeseen.Ajatelkaapa jos voisi saada juuri oikeanlaiset,väriset ja pituiset korut! Niinpä....
  Tuumasta toimeen.surffasin Villihelmen sivuille.Ja mitä upeita lasihelmiä ja riipuksia!Tilasin sieltä lempiväreissäni hohtavia lasihelmiä (oli joukossa kai muitakin materiaaleja) eli kasan erilaisia vihreitä ja ruskeita helmiä.Sitten kainosti vihertävää lankaa ja paketillisen tarkoitukseen sopivia neuloja.Sitten vielä sellaisia solmupidikkeitä,lukkoja ja korvakorupohjia.
  Tästä se alkaa.Tilaus lähti ja on kohta tulossa postissa.Laitan sitten luomuksia tännekin kunhan vaan ensin onnistun saamaan jotain näytettävää koottua.Joskus olen jotain pientä tehnyt helmistä,mutta koruja en koskaan.Odotan innolla.Tilasin muuten sen kuntopyöränkin ja se tulee parin viikon sisällä.
  Huomenna on sitten ensimmäinen työpäiväni uudessa paikassa.Kävin ostamassa kunnon kulhon,jossa lämmittelen kuuma kuppi-keittoa ruokatunnilla.Oma muki tietysti tulee mukaan.Jännää.
  Kohta ryntään saunaan värjäämään tätä jäljellä olevaa lettiä.Koko päivän olen siivonnut lukuunottamatta lähes tunnin kestänyttä ostosreissua helmikauppaan =). Nähdään!