Kiitos kommenteista! Todellakin,lapsosena Noita Nokinenä oli ehdoton suosikkini ja se piti kuulla radiosta jokaisena munajuhlana.Kuunnelmia tuli useita peräkkäisinä päivinä ja jos nyt oikein pinnistän niin kuulen korvieni sokkeloissa noitien äänet.Se oli sitä entistä hyvää aikaa.
  Vaikka onhan se niinkin,että tuohon munarikkaaseen juhlaan on vain pieni matka.Tänä vuonna juhla alkaa jo maaliskuun puolella.Pari hassua kuukautta ja sitten on narsissien aika.(hyppii ilmaan)Tulppaanit muuten tulivat jo niin kylmiöön kaupalle,katumainoksiin ja muutama kotipöydällekin (yllätys yllätys).
  Kevät on muutenkin ihmeellistä aikaa.Bongasin muuten eräänkin Töyhtöhyypän,joka on ryhtynyt parvensa kanssa levylaulajaksi.Mahtaa olla komeaa ääntä.Kuulisikohan senkin jos oikein ajatuksen voimalla keskittyisi?Ehkä täytyy hankkia levy omaan soittimeen.....
  Rakkaani viettää viikonloppuna tasavuosijuhlansa ja minä nukun lasten kanssa mummulassa.Pakenen koko juhlatouhuja ja nukun kunnon unet ennen sunnuntain työpäivää.Mutta sitä odotellessa tulen teitä katsomaan.
  1184162.jpg
Terävä etsii salkkuaan.Mitä sieltä löytyykään?