Kiitos kommenteista! Palauttelen tässä kroppani nestetasapainoa eilisen tanssileiripäivän jäljiltä ja nyt bloggaan koko kierroksen.Eilen kannettiin aamusta alkaen talkoilla sementinpalaset kellarista jätelavalle pihaan.Kellarin lattia piikattiin auki remontin alta.
  Eilinen kului mukavasti kokkaillessa 13 litraa makkarakeittoa ja paistellessa jälkkäriksi ämpärillisen lettutaikinaa.Tuohon kun ymppää läjäpäin voileipiä ja litroittain kahvia sekä tietenkin astioiden plarausta edes takaisin niin tietää kokanneensa.Kivaa!
  Neljäksi olimme salilla tanssileirillä.Leiri kesti neljä tuntia ja välissä oli voileivän mittainen tauko.Sitten kotiin parantelemaan rakkoja.Sen verran koville leiri otti,että nestetasapainoni keikahti nurin.Tänään olen kärsinyt armottomasta huimauksesta ja päänsärystä.Vielä pitäisi lukea tenttiin,piirtää tilateosluonnos huomiseksi kouluun,käydä tanssitunnilla ja katsoa tähtitanssit.
  Koira voi hyvin.Heitimme heti alkajaisiksi sen muovitötterön mäkeen.Tötterö oli todellinen katastrofi.Koira säntäili joka paikkaan ja hakkasi itseään ovenpieliin.Rauha palasi heti kun kapistus poistettiin.Sen jälkeen puin koiralle ison potkupuvun,jossa on tietenkin hännälle reikä.Sitä kesti muutaman päivän.Nyt koiralla ei ole mitään "lisävarustetta" ja tikkejä peittänyt sidekin putosi pois.Koira ei nuole haavaa.
  Annu tuolla tuumaili ettei häntä saisi moiselle reissulle kuin mille olemme lähdössä.Minua ei saisi enää kirveelläkään Viipuriin!tähän reissuumme uskon,sillä se on opastettu ja ohjelmoitu reissu.Omatoimisesti en minäkään kyseisiin paikkoihin lähtisi,en edes Tallinnaan!
  Tunnustan,että olen minä pirujakin seinille maalaillut.Reissulla voi sattua mitä vaan.Voidaan ryöstää,huijata ja siepata lapset.Uskon kuitenkin,että monta ikävää asiaa voi ehkäistä toimimalla järjen kanssa.Opasta ei parane päästää silmistään reissun aikana.Ulkona ei kannata kulkea illalla vaan yhteisiltaman voi viettää hotellihuoneessakin.Taksiin ei kannata nousta vaan suosia pienen kävelymatkan päässä olevia putiikkeja.Lapset tulee pitää lähellä.jne. ....
  Jostain tämä perhematkustelu kannattaa aloittaa.Matkatoimistolla on hyvä maine ja olemme haastatelleet muita heidän matkoillaan mukana olleita.Eiköhän tämäkin reissu onnistu.Ja minusta tämä reissu on parempi kuin esimerkiksi etelänmatka.Siellä ollaan enemmän itsekseen ja käytetään oppaan palveluita tarvittaessa.Tällä reissulla on opas ohjaamassa joka päivä.Kerron sitten kuinka kävi =)
  Nyt lähden kierrokselle.....