Kiitos kommenteista! Juhannus oli ja meni.Vesisateessa,kuten tähän vuodenaikaan on tapana-tänä vuonna.Perjantai-illalle sattui pieni sateeton hetki ja ajattelimmekin,että säätieto on meidät pettänyt eikä sadetta tulekaan.
  Pakkasimme tavarat.Istuimme autoon ja........ennen kuin edes pääsimme pihasta kadulle,alkoi jumalaton sade.Lähdimme kuitenkin,vaihdoimme paikkaa katsella sadetta.Siinä meni sekin aatto.
1671601.jpg
  Yön olimme mökillä.Lauantain puolella oli jokunen sateeton hetki ja ehdimme jopa ulos.Jokunen meistä kävi kalassakin läheisessä kaislikossa.Yksi iso ahven virvelillä ja pari lajitoveria verkosta.Siinä se.Illan aikana tulimme kotiin.
1671596.jpg

1671605.jpg
Eilisen päivän vietin päikkäreitä ottaen.Ehdin nyppiä jokusen rikkaruohon pois kukkapenkistä.Illalla vein työpaikan kassan,sillä olin viimeinen,joka lähti töistä perjantaina.Putiikki oli juhannusviikonlopun kiinni.Porukka lähti mökeilleen.
  Tänään olen siivonnut ja käynyt alennusmyynnissä.Ostin alakerran takkahuoneeseen valkoisen lipaston ja sen yläpuolelle peilin.Remontin ajan tuo kaksikko koristaa Toukan huonetta.
  Huomenna saan reissukuvista teettämäni valokuvakirjan.Postista tuli ilmoitus,että olen saanut paketin,joka ei mahdu postilaatikkoon.Muuta en ole tilannut kuin valokuvia,joten reissukuvathan sieltä tulevat!!!!Jee.
  Mutta bloggaan nyt kierroksen..........