778296.jpg
Kiitos kommenteista! Tänään en bloggaile luoksenne,sillä menen itsekin nyt nukkumaan.Tiedossa on huippukiireinen viikonloppu ja aloitan sen tekemisen huomenna (jos paikka on aamulla ennallaan).
  Toistaiseksi kaikki on ok.Mitään tavallisesta poikkeavaa ei ole tapahtunut.Jäätävä odotuksen tuuli puhaltelee pitkin selkäpiitä.Vuokraisäntä porukoineen seuraa tiiviisti tapahtumia kaupan tienoilla.Kyllä pian tapahtuu jos on tapahtuakseen.Uskon,että nämä mahdolliset murtovarkaat tähtäävät siihen,että pääsevät mellastamaan talossa ja käyttävät liikettä vain sisääntulona.Mutta,kuten sanoin,en tiedä onko tuolla pariskunnalla ja murrolla mitään yhteistä.
  Viime yönä oli joku porukka majaillut liikkeen edustalla kaljapullojen kanssa.Nostelin aamulla tyhjät pullot autoon.Pojat keräävät pulloja ja saavat sitten omiin käyttöihin palautusrahat.Tuskin nämäkään pullot mistään poikkeavasta kertovat.Mutta mistä sen tietää...minustahan tulee vainoharhainen!
  Grillailimme illalla kotona ja söimme ulkona.Lämmitimme jälleen saunan ja värjäsimme Toukan kanssa hiuksia sävyteshampoolla.Saan varmasti huomenna taas noottia neljävuotiaan hiustenvärjäyksestä.En näe siinä mitään pahaa kun kyseessä on kaunis,suklaanruskea sävy.Meillä tämä hiustenvärjäys kuuluu kulttuuriin.Ja hiukset eivät ole siitä kärsineet.
  Maksoin laskuja,tilailin kukkia ja nyt on aika painaa pää tyynyyn.On aika aloittaa kaikkien mahdollisten kauhukuvien maalaaminen unikuviin....