Ensinnäkin,vaihdoin alkuperäisen Ikivalkean takaisin.Kukaan ei pääse kuvajaisestaan,joksi syntyi.En minäkään.Minulle tuli sitä ikävä.On se niin kaunis,uljas.
  Aamupalapöydässä Terävä kyseli,koska äiti tulee töistä kotiin.Rakkaani nosti hölmistyneenä katseensa päivän sanomista.Poika selvitti,että piti soittaa netillä avaruusluotaimeen ja lähettää sähköpostia avaruuteen.Perässä seurasi kysymys,saisiko hän avaruudesta postia takaisin?Siinä se.
  Eilen Terävä kävi ensimmäistä kertaa netissä ja nyt hänen tiedonjanonsa on syttynyt.Tuo kukkakeppiä muistuttava,porkkanatukkainen,silmälasipäinen olento on löytänyt pohjattoman tiedonlähteen.Ja ilmeisesti heti perään sairastunut nettiriippuvuuteen.Enkä liiemmin tiedä,mistä hän on geeninsä perinyt  :)
  Kävimme katsomassa näitä blogeja.Terävälle tehtiin oma ja hän kirjoitti ensimmäisen bloginsa tänään.Käykääpä kommentoimassa,poika odottaa viestejä.....Eli perheessämme on nyt kaksi bloggaajaa.
  Muuten päivä on kulkenut seesteisissä merkeissä.Hullu tyhjyys oli tänään poissa.Eräs tavarantoimittajanikin oli pistänyt merkille oudon alivireisyyteni ja tuumaili tänään,että meinasi jo huolestua voinnistani.Tänään hän oli iloinen siitä,että tapasi normaaliminän,hullun patteripupun täydessä vireessä.Selitin hänelle bloggailusta ja Terävästä.Piti harrastusta hyvänä ja terveellisenä.
  Ehkä olen kulkenut päivänmatkan kohti perhettäni.Terävästä olen oppinut uutta.Ennen törkin häntä kauemmaksi koneesta,mutta nyt päästin hänet maailmaani.Kirjoittaminen on tuolla nerolla verissä.Yllätyin hänen oppimiskyvystään.Se on nopeaa.Terävä ymmärsi myös bloggailun salat hetimiten.
  Terävä on oikeasti nero.Hän on koko pienen ikänsä lukenut tietokirjoja,linnunnimiä,liikennemerkkejä,soittimia sun muita.Vauvana lempikirja oli puhelinluettelo,jonka sivuja käänneltiin yksitellen.Kerrankin huusin häntä syömään ja poika huikkasi tulevansa heti kun oli lukenut kirjan loppuun.Ketään ei kuulunut ja kun menin katsomaan,lukemisvuorossa oli puhelinluettelo ja sekin vasta puolessavälissä.
  Kartat ovat pop.Terävä selaa Factaa tietokoneelta ja osaa sen jo ulkoa.Muistikin on ilmiömäinen.Hän on erityislapsi.Motoriikka ei pelaa,tasapaino on hukassa,toisessa silmässä on näön alenema ja stereonäkö puuttuu molemmista silmistä.Toisen korvan kuuloluut eivät johda ääntä.Koko mies on jäljessä ikäkehityksestään.Vauvasta asti olemme kuljettaneet häntä erilaisssa terapioissa.Järki on kasvanut fyysisiä ominaisuuksia suuremmaksi.
  Nyt hän kohoaa rinnallani lentoon kohti uusia ulottuvuuksia.Terävä hallitkoon avaruutta.Minulle jäävät arkisemmat asiat ihmeteltäviksi.