Kiitän kommenteista.Tuo punainen hyppäsi myös ylös pohjasta.Tämä keltainen on varmaankin kiva.
  Sain tänään ikäviä uutisia.Eräs minulle hyvin tärkeä kollega kiidätettiin eilen sairaalaan.Tapaus tuli yllättäen ja tuntuu,että kaikki työyhteisöni jäsenet ovat miltei järkyttyneitä.Itse olen melkoisen sekaisin tapahtuneesta ja muut tietävät sen.Olen saanut lohduttavia puheluita ja haleja.
  Siitä jäin miettimään,että elämä on yhtä uskonkappaleiden liikennettä.Ne,jotka haluaisi pitää lähellään ja jotka ovat olleet niitä todellisia ystäviä,viedään äkkiarvaamatta pelikentältä.Onni onnettomuudessa on kuitenkin se,että tämä kollega palannee takaisin työyhteisööni.Sitä ennen en voi kuin elää huolessa mukana.
  Mutta niin kai se on ollut.Hyville ihmisille sattuu kaikenlaista ikävää.Sitten taas ne,jotka ovat loisineet ja käyttäneet hyväksi sinisilmäisyyttäni,,jatkavat täyttä vauhtia eteenpäin.Heille ei satu mitään.Tosin en toivo kenellekään pahaa.Epäoikeudenmukaista!
  Toisaalta taas on aina sanottu,että kärsimällä saa kirkkaimman kruunun.En tiedä kirkkaudesta,mutta kärsimällä saa sydämen,joka ei retostele ylpeydellä.On rehellinen rehelliselle,ystävä ystävälle.
  Tämän uskonkappaleen jätän nyt vahvistumaan ja jään toivomaan kollegalleni paranemista.Tahdon hänet takaisin elämääni mahdollisimman pian.Liian vähälle aikaa on sattunut niin paljon harmillisia asioita,että on pidettävä entistä lujemmin kiinni niistä aidoista asioista,joita vielä on olemassa.
  Tänäänkään en bloggaa,menen saunaan.Taas.