Obeesia kertoo veljensä ikävästä kohtelusta.Tekosyy pohtii nukkumatti-asioita.Iines on testannut joululahjaansa ulkoilemalla.Marikki   pohtii porkkanoita ja ulkoilee hänkin.Vintti kertoo keskiviikostaan.Outo Emo kävi oopperassa.

..................................................................................................................................................................
                
                           .....Munapuolista keskiviikkoa

Tappura kertoi minulle aamulla,että joutui eilen kiusatuksi.Toinen poika oli käskenyt nostaa kädet ylös ja sitten toinen oli vetänyt kaikki Tappuran housut nilkkoihin.Vanhemmille ei asiasta kerrottu.
  Terävän opettaja puolestaan soitti rakkaalleni ja kertoi pojan näyttäneen koulussa tänään takapuolta.Terävän oman kertomuksen mukaan häntä kiusattiin.Juttu oli alkanut siitä,kun Terävä itse oli laittomasti katsonut toisen pojan pulpettiin,sitten oli seurannut tappelu ja sen päätteksi luokan kovin jätkä oli käskenyt poikaani vetämään housut alas,jotta kuulema näkyy munat ja takapuoli.
  Mikä ihmeen munaton tammikuu nyt on menossa.Sanoin Terävälle,että kysyy kiusaajalta etteikö tämä ole koskaan nähnyt isoja munia kun täytyy niitä pienempien housuista etsiä.
  Aion kyllä vanhempien tapaamisessa etsiä käsiini tuon kiusaajan vanhemmat ja kysyä,että eikö teidän poikanne saunassakaan ole nähnyt isoja munia kun täytyy koulukavereiden housujen sisältöjä tutkia.Jos perheestä ei omasta takaa löydy niin sellaiset kyllä saadaan nähtäväksi tarpeen vaatiessa.
  Ihmettelen,etä tuollainen tapaus sattuu molemmille pojille yhtä aikaa.Munaoopperasta seuraavaan.Toinen koulupäivä on takana.Älypäällikkö ja toinen tuuraajani olivat selvinneet tästäkin päivästä parilla neuvonpidolla.Sain siis opiskella rauhassa.Kiitän heitä kumpaakin!
  Pohdimme tänään yrittäjyyttä ja ruodimme liiketoimintasuunnitelmiamme ryhmässä.On todella ihanaa kun vihdoin saa keskustella toisten saman alan yrittäjien kanssa.Läksyksi tuli liiketoimintasuunnitelman tekeminen ja meidän yrittäjien kohdalla,kehityssuunnitelman teko.Löysin firmastani paljon kehityskohteita,joita alan toteuttaa.
  Koulutuksen myötä arvostukseni työtäni kohtaan nousee.Kohta olen oikein itse pätevyys firmassani.Hintataso  nousee  koulutuksen   lisääntymisen mukana.Kehitämme laadukkaamman  palvelun.Parin vuoden kuluttua teippautan  uuden ammattinimikkeen firman oveen.Sitä sietää odottaa!Ai sitä hunajata!
  Mutta,tuota arvonimeä odotellessa rauhoitun opiskeluun ja firmani kehittämiseen.

Kauniita,laiskoja unia Blogistaniaan......z...z...z...z..z..z..z..z