Ilkikurinen työpäivä on takana.siivosimme erään luottohenkilöni kanssa firmaa löhes kolme tuntia.Pois pölyt tasoilta,ikkunoilta,lattiasta ja koloista.Puhdasta tuli ja olen ylpeä.Tiistaina on ihanaa palata töihin,puhtaaseen ympäristöön.Täytyy kuitenkin todeta,että oli todella likaista!HYI,HYI,HYI,HYI,......
  Sain viestin tyytyväiseltä asiakkaalta.Tein hänen tilaustaan perjantaina miltei koko päivän.Olin itsekin tyytyväinen tulokseen.Kiva saada palautetta takaisin.Tietää tehneensä.
  Suunnittelin firman värimaailmaan pientä piristystä.Muutoksia on muutenkin tulossa.Vielä ollaan suunnitteluasteella,mutta pian päästään toteuttamaan.Kysyin neuvoa eräältä pätevältä sisustusalan ammattilaiselta ja hän siunasi ideani luettuaan suunnitelmani läpi.Ei siis suurempia paakkuja kastikkeen seassa.
  Euforisen olon saattelemana lähden nyt saunaan.Sitten rojahdan sohvalleni ja katson television antimia.Varmaankin tähtitansseja.kirjoitin jo pitkän kirjoituksen,mutta onnistuin söhläämään julkaisussa.En olekaan mestari monessa lajissa.
  Viikonlopun loppua Blogistaniaan!