Kiitos kommenteista! Tänään olen viettänyt vapaapäivää ja huomenna menen aamusta töihin.Tämä aamu käynnistyi pankkiasioinnilla.Hoidin vielä keskeneräisiä asioita pois päiväjärjestyksestä.Toukka on ollut rakkaani ja minun mukana asioilla,sillä nyt alkoi kevennetty päiväkotiohjelma.
  Pankista suuntasimme kollegalleni kaupunkiin.allekirjoitimme oppisopimukseni loppumisen.Opiskelin yrittäjän oppisopimuksella ja nyt kun siirryin päätoimisesti palkalliseksi ja sivutoimiseksi yrittäjäksi,piti oppisopimuskin muuttaa "tavalliseksi".Uusi sopimus on jo allekirjoitettu ja se astuu voimaan heti kun vanha on lopetettu.
  Kollegaltani lähdimme paikalliseen ostoskeskukseen.Ostin koiralle uuden lelun,jänikselle herkkuruokaa ja läjän siivoustarvikkeita ja kotituoksuja.Tietysti muutama pussi pääsiäisruohoakin tuli ostettua.Sitten kieppasimme kalakauppaan ja ostimme kolme miljoonakalaa ihan kokeeksi ja pullon kalojen suoja-ainetta.
  Söimme kotona.Pojat tulivat koulusta ja toivat lappuja lähestyvistä pääsiäismyyjäisistä.Lupasin laittaa arpajaisvoittoja ja ehkä leipoakin.Siivosin pikaisesti ja kohta sainkin vieraita.
  Vanha koulukaverini tuli perheensä kanssa kylään.Heillä oli mukanaan puolivuotias tyttönen.Koira piti pistää ulos.Ressukka ei ole koskaan nähnyt vauvoja läheltä ja oli liiankin kiinnostunut.Turvallisuussyistä ulkokomennukselle.Jänis puolestaan oli onnellinen päästessään jalottelemaan koiran ollessa poissa.
  Tempaisin satsin kirjanpitoa ja nyt olenkin täällä.Rakkaani kaveri tuli käymään ja he juovat "äijäkahvia".Minulla on siis hyvää aikaa bloggailla teitä katsomaan.....
  Ps.lisänäyttöaineistoni on kilahtanut Forssaan sähköpostitse ja odottelen josko se menisi läpi........ETTÄ PEUKUT PYSTYYN!!!!!