778283.jpg
Kiitos kommenteista! Onni yksillä,kesä kaikilla.Kun on edellisestä huolesta päästy niin uutta pukkaa.Pari vuotta sitten liikkeeseen murtauduttiin ystävänpäiväviikolla ja tarkalleen Kain nimipäivän aamutunteina.
  Tekosyy oli kanssani heilumassa tiskin takana ystävänpäivän.Aamupäivällä liikkeeseen tuli pariskunta.Mies halusi soittaa sanojensa mukaan pikku puhelun.Saatuaan puhelimen hän kysyi naishenkilöltä numeroa,jonne hänen piti soittaa.Hämmästyksekseni nainen kaivoi taskustaan kännykän ja etsi miehelle numeron,johon hän sitten soitti lainapuhelimella.En ymmärtänyt?!?
  Puhelun ajaksi hän meni liikkeen myymälätilan takaosaan puhumaan ja naishenkilö jäi juttelemaan kanssani tiskille.Puhelu kesti pitkään ja poistuessaan mies maksoi puhelun.En tiedä oliko tällä puhelulla yhteyttä asiaan vai ei,mutta loppuviikosta liikkeeseen murtauduttiin.Ehkä puhelu ja murto ovat vain yhteensattumat,mutta....entä jos?
  Niin,entä jos?Tänään tuo samainen pariskunta tempaisi ovesta.Mies meni edeltä liikkeen myymälätilan takaosaan,nainen jäi kassalle ja taas miehellä oli sama pyyntö,että voisiko hän soittaa pienen puhelun?Tuumasin siihen ettei hän valitettavasti voi soittaa,sillä edellisen kerran puhelu kesti niin kauan ja,että puhelimissamme on soitonestot päällä.Valittelin tapahtumaa ja kehotin etsimään seuraavan paikan josta voisi kysyä soittomahdollisuutta.
  Hämmästyneennäköinen mies  lähti nainen vanavedessään takaisin  autolle,joka näkyi olevan täyteen lastattu väkeä.Hän peruutti renkaat savuten  liikkeen edestä.Soitin vuokraisännälle  tapahtuneesta  ja uumoilin,että on mahdollista,että tällä ja edellisellä pariskunnan vierailulla on seurauksena  murtautuminen  liikkeeseen.Tosin  tuumailin myös,että  pariskunnalla ei välttämättä ole mitään tekemistä tapahtuneen  murron kanssa.Ovat vain kokeilleet toistamiseen lainauksen onnistumista.Mutta,entä jos?
  Niin,entä jos?Jos pariskunnalla ja murrolla on yhteistä niin tällä viikolla tapahtuu jälleen.Enkä todellakaan usko,että jälki on niin siistiä kuin edelliskerralla.Niin vihaisena mies peruutteli matkoihinsa kun en lainannut puhelinta.Toisaalta  nyt sitten tiedettäisiin ketkä ovat  näiden tekojen takana.Liikkeeni ei ollut ainoa,joka  joutui  murtoaaltoon.
  Keräilin tärkeitä tavaroita mukaani varmuuden vuoksi.Kollegani lainavälineet ja muutamia muita toimiston tärkeitä virityksiä.Edellisen murron aikana vohkittujen tavaroiden tilalle hankkimani uudet tavarat otin myös auton peräkonttiin.Tätä se yrittäjän arki on.
  Muuten kaikki alkaa palailla normaaliksi.Tänään päivä meni yllättävän hyvin entisen omistajan tavaroiden seassa.Juttelin tukkureille asiasta.Tukea on tarvittaessa.Yksi toi suklaata ensiavuksi.Miehet voivat olla ihania!
  Kyllä,kummius on varmistettu!Rakkaani ja minä olemme Mikon (=tekonimi) kummit.Kollegani miehen ystävä oli kieltäytynyt kunniasta ja he olivat päättäneet sitten valita rakkaani toiseksi kummiksi.Mikko syntynee narsissien,tulppaanien ja helmililjojen keskelle keväällä,.......kuka jaksaa odottaa?
  No,näistä odottavista tunnelmista jatkan ja bloggaan luoksenne.Simon Webben levyä en mennyt tänään (aikaisemmista suunnitelmistani poiketen) ostamaan,sillä en halunnut asentaa sitä liikkeen soittimeen jos vaikka sattuukin ettei koko soitinta ole enää torstaina aamulla =))))