Kiitos kommenteista! Huojentavaa on ollut tuon opiskelupäätöksen jälkeen.Sain tänään puhelun toiselta repanneelta kollegaltani ja hän painii myös saman päätöksen edessä.Soitin myös entiselle ohjaajalleni (hän teki saman ratkaisun kuin minä ja sai koulunsa loppuun) ja hän puolestaan kertoi,että heidän ryhmästään kolme jätti tietoisesti näytöt suorittamatta.
  Mistähän tämä kertoo? Koulumme on todella tiukka ja opettaja on "sairastunut" tautiin,jossa jokaisen oppilaan kilohinta pitäisi nousta tuhkaan ja timanttiin.Onhan se hyvä,että vaaditaan paljon.Tällä keinollahan tulee niitä kovia ammattilaisia.Kolikon kääntöpuoli on myös se,että meitä "luusereita" on myös enemmän.
  Ammattitaitoa ei mitata paperilla vaan käytännössä.Eräs kollega palkkasi huippupaperein valmistuneen ja useita sidontakisoja voittaneen henkilön töihin.Yllätys oli suuri kun hän luovutti asiakkaalle työntekijän tekemää surulaitetta.Laite oli hieno,mutta kun hän nosti sitä tiskin takaa asiakkaalle,kukat putosivat järjestäen lattialle.Asiakasta ei naurattanut eikä liion kollegaa.Sellaista elämä on.
  Viikonloppu meni juhliessa.Toukan synttäreitä vietettiin lauantaina.Kahden aikaan iltapäivällä talo täyttyi tenavista.Kaverisynttäreitä vietettiin neljään asti.
  Meillä on tapana kahvittaa myös lapsivieraiden vanhemmat kun he tulevat hakemaan omiaan kotiin.Näin tutustumme toisiimme kun useamman lapsen vanhemmat istuvat yhtä aikaa kahvipöydässä.
  Seuraavaksi talomme valtasi sankka sukulaisten ja kummien joukko.Kuuden aikaan illalla tulivat viimeiset vieraat.Sitten muutama hetki töllön ääressä ja uinumaan.
  Sunnuntaina olimme Toukan,Tappuran ja Terävän serkun luona syntymäpäivillä.Kakkua ja muita herkkuja ahmittiin taas mahan täydeltä.Iltapäivällä tempaisimme tanssitunnille ja sitten kiireesti kotiin katsomaan tähtitansseja.
  Tänään piipahdin Toukan kanssa töissä purkamassa kuormaa.Sieltä tempaisin parturiin ja sitten kauppaan.Olo on ollut hiukan pinkeä viikonlopun juhlimisen ja mässäilyn jälkeen,joten piipahdin apteekkiin ja ostin suoliston tyhjentävää liuosta.Sellaista,jolla putket tyhjennetään ennen lääketieteellistä toimenpidettä.Pakkauksessa on kaksi pulloa,jotka nautitaan annoksina 12 tunnin välein.Hoitsuaikoina liuosta käytettiin potilaiden valmistautuessa leikkaukseen.Itse aion puhdistautua kaikesta ylimääräisestä painolastista ja saada kevyemmän olon.
  Mitäpä sitä muuta.Olemme aloittaneet valmistautumisen vappuun.....näemme.