Kiitos kommenteista! Obeesia kysyi elämän tärkeimmästä asiasta.Tärkeintä elämässä on tietenkin perhe.Meitä on kaikki viisi.Avioliitto on vankalla pohjalla ja homma toimii (muutamia poikkeuksia lukuunottamatta =) ).Meillä on yhteinen harrastus,jonka parissa vietämme paljon aikaa.Meillä on koira,jänis,akvaario ja tila-auto.Verrattain suuri kattokin löytyy pään päältä ja jääkaapissa on muutakin kuin valo.Ja sitten on tietenkin tuo reissu.Mitä muuta?
  Onhan tuo näyttö ja koulu vain yksi pieni juttu,joka on saanut huimat mittasuhteet.Olenkin pohtinut,että otan todistuksen pelkästä tutkintoon valmistavasta koulutuksesta ja jätän näytöt sikseen.Mihin minä sitä floristin paperia oikein edes tarvitsen.Samantasoinen olen kuitenkin valmistavan todistukseni kanssa.
  Olen aikaisemminkin laittanut asioita tärkeysjärjestykseen.Luovuin yrityksestäni saadakseni lisää vapaa-aikaa.Nyt pääsen reissuun.Päikkäritkin ovat mahdollisia.Mutta se siitä.
  Tänään olin koulussa ja huomenna menen sinne uudelleen.Kukkasidonnan jälkeen jäimme tekstauskurssille.Kauan en ole kotona ehtinyt vanhetakaan.Nyt bloggaan ja sitten luen kokeisiin.Ajatukset eivät ole juurikaan kotona....