750403.jpg
Kiitos kommenteista! Kyllähän minä turisen vanhaan malliin edelleen ja jatkossakin.Ja tietenkin piirtelen kun nyt pääsin alkuun.Muutama päivä on tässä vierähtänyt töiden parissa.On ollut paljon hautajaistöitä ja onnittelukimppuja.
  Eilisen päivän siivosimme Muistojen taloa Tappuran syntymäpäiväjuhlien vuoksi.Pikkutunneilla siivous viimein loppui.Huoneita kun on riittävästi ja kaikki tomut oli saatava ajettua toisille maille.
  Tänään olin töissä aivan normaalisti.Aamutuimaan avasin ovet rippiruusujen hakijoille.Ehdottomaksi suosikiksi tänään nousi mustikkamaidonsävyinen pitkä ruusu.Tiukan kakkossijan voitti iso,punainen jättiruusu.Niitä meni eniten.Vielä ennen sulkemista luovutin ison onnittelukimpun,joka ojennetaan 60-vuotiaalle juhlakalulle huomenna.
  Kollega poikkesi miehensä kanssa ohikulkumatkalla.Keitimme hyvät kahvit ja jaoimme kollegan kanssa viimeisen maitotilkan tölkin pohjalta.Mies joi kahvinsa mustana.Seurana nautimme Marie-keksin halppiskopioita.Ihanaa.Kahvi ja seura virkistivät.
  Kotona minua odotti täysi keittiöllinen äitejä ja yksi isä,jotka olivat tulleet noutamaan jälkikasvuaan kaverisynttäreiltä kotiin.Heillekin tarjottiin kakkukahvit.Hiukan myöhemmin alkoi talo täyttyä kummeista,mummuista,papoista ja muista sukulaisista.
  Kakkua,voileipiä,keksejä,karkkia,limpparia ja kahvia navan täydeltä.Nyt on aivan hulppean huono olo ja tilanteeseen sopiva laihiksenaloituslupaus huulilla.Tätä vauhdittaen kävin alen loppurysäyksessä lähimarketissa ja ostin tuulipuvun.Harmaat housut ja marjapuuronvärisen takin koulua jajtellen.Ja tietysti pari krääsähelyä.
  Huomenna vietän vapaapäivää ja syön hiukan kakkua,juon kahvia ja syön hiukan kakkua,syön päiväruuan ja jälkkäriksi hiukan kakkua,......liekö tämä nyt sitä äitiyden onnea?Eikä mene kuin muutama viikko ja meillä juhlitaan Terävän synttäreitä....ja taas kakkua.
  Vielä ehdin bloggailla ennen saunaanryntäystä,joten täältä tullaan....huomenna on vapaapäivä.