Kiittää hän kommentista! Eilen illalla Toukan luona leikkimässä olleen tytön isä soitti ja sanoi,että tytön nuken peili oli jäänyt meille ja se pitäisi tuoda huomenna päiväkotiin.Hetken päästä tuli viesti isältä,että tyttö muisti jättäneensä peilin takan reunalle.Tein juuri kirjanpitoa ja ajattelin sitten ruveta peilin suuretsintöihin.
  Peiliä ei löytynyt ja siihen etsimiseenkin tuhraantui hyvän matkaa iltaa.Toukka tuumaili,että tyttö olisi pistänyt peilin taskuunsa lähtiessään.Rakkaani oli sitten päiväkodissa aamulla katsonut tytön takin taskuun ja yllätys,yllätys,peili oli siellä! Muutenkin tuon tytön käytös on konstikasta.
  Eilen rakkaani oli laittanut lapsille ruokaa ja pyytänyt myös tämän tytön syömään.Hän ei ollut tullut,koska kuulema söisi kotona kahden aikaan.Rakkaani oli tarjonnut välipalaksi tytölle pari keksiä ja lasin limpparia.Kotona tyttö ei ollut suostunut syömään,koska omien sanojensa mukaan oli syönyt meillä kaksi isoa lautasellista ruokaa.
  Ehdotin rakkaalleni,ettei tuota kyseistä tyttöä pyydetä meille leikkimään tai sitten sanotaan vanhemmille ettei meille tuoda omia leikkitavaroita.Ja jos tuodaan niin voi sitten itse tulla etsimään kadonneita tavaroitaan soittelun sijaan.Inhottaa vaan,että sekin pieni vapaa-aika,jota kotona olisi,menee tuollaisiin älyttömiin hommiin.Kyllä keittää.
  Olemme rakkaani kanssa käyneet tänään tukuissa.Sattumoisin en ole ollut ajokunnossa.Löysin muutamia kivoja ruukkuvirityksiä.Poikkesimme myös kollegallani.
  Muuten on ollut seesteistä.Tein äsken uuden laskelman opettajalle.Välähti,että olin laskenut kaiken ihan pieleen.Tokkopa hän lukee sähköpostiaan ja löytää korjatun version....katsotaan.
  Nyt pomppaan ylös,juon kahvin ja alan laskeutua alkavaan työviikkoon....