Kiitos ystävyydestänne Obeesia,Tekosyy,Iines,Marikki,Tiulia-Tei (Ihanaa kun olet palannut!!!),Marko F,Outo Emo,jne. ketä kaikkia ihania teitä onkaan!!!
Eli HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE (Rehellisille ja aidoille ystäville)!!!

Töissä oli kiire.Onneksi meillä oli koko kopla koossa puhaltamassa yhteen hiileen.Tulosta tuli.Kotona vapautin jalat talvisaapikkaista.Varpaat huusivat armoa.Soitin kirjanpitäjälleni ja keskustelimme arvonlisäverosta ja sen määräytymisestä.Sain kuulla positiivisia ajatuksia.
  Ystäväni,joka suunnittelee uutta liikeideaa,poikkesi rupattelemaan ja tuomaan toimiston jänikselle salaattia ystävänpäivälahjaksi.Jänis oli tyytyväinen saamaansa lahjaan ja syötyään nukkui makeat unet.
  Soitin muutamalle kollegalleni ystävänpäivätervehdyksen.Kiirettä oli kaikilla positiivisessa mielessä.Yksi oli kuumeessa ja sanoi pistävänsä huomenna oveen suljettu-lapun.Itse makaisi sohvan pohjalla sairastamassa.
  En ole kuullut rakkaasta kollegastani mitään.Hänestä,joka vietiin äkkiseltään sairaalaan.Huomenna näen taas henkilöitä,joilta kuulen lisää.Toivon,että hän on päässyt jo kotiin tai ainakin voi paremmin.Paljon en nukkunut viime yönä kun ajattelin häntä sairaalasängyn pohjalla ystävänpäivänä.Tiedän hänen murehtivan firmansa asioita,poissaoloaan johtotehtävistä.
  Muuten kaikki on seesteistä.Väsyttää.Bloggailin hiukan.Eilen eivät kommentit toimineet ollenkaan.Paras ystävämme lienee kuitenkin tämän blogisivuston ylläpitäjä!
Mutta,nyt vielä hiukan työasioita ennen nukkumaanmenoa!