Kiitos kommenteista! Lissu,löysin upean pohjan kapteeni Jack Sparrowsta ( AAAAAA!!!!!).Pyysin tekijää muokkaamaan sitä niin,että teksti näkyy.Legenda! (MUTTA EI EDELLEENKÄÄN SAMAA TASOA JAAVAN KANSSA!!!!!)
  Jaa-a.Tuo sivupohjan muuttaminen on ikään kuin itsensä etsimistä tai piristämistä,ehkä pakoa jostakin ja jonnekin.Vielä en ole löytänyt sellaista pohjaa,josta todella pitäisin niin pajon etten vaihtaisi sitä koskaan.Tämän kyseisen näyttelijän kapteenihahmo olisi juuri täynnä sellaista alkuvoimaa,joka olisi lähinnä myös itseni kuvajaista.
  Kapteeni,jolla olisi selkeä tavoite ja keinot sen saavuttamiseksi.Suuren ja upean meren sylissä matkustamista omien unelmien tähden.Rinnalla joukko,joka ei poistu pahimmalakaan hetkellä.Täynnä seikkailuja,takapakkeja ja viimein onnellinen loppu,jossa kaikki saavat mitä halusivatkin.Onnea?
  En tiedä mikä minusta on tullut.Olen saanut eri alojen kollegoilta vuodatusta heidän yritystoiminnastaan.Minulle on kerrottu huolia tulevaisuudesta,nykyhetken ongelmista ja suunnitelmista parempia aikoja varten.Olen tottunut kuuntelija ja haluan auttaa kaikkia kykyjeni mukaan.Ensisijaisesti kuuntelemalla ja ääritapauksissa myös toimimalla.Me yrittäjät puhallamme yhteen hiileen ja autamme toinen toisiamme.
  Jonkunlainen murros on nyt meneillään.Huolestuneita on paljon.Onko tämä merkki jostain isommasta,joka vaanii kulman takana?Vai onko tämä merkki ihmisten kasvamisesta yritystensä tasolle?Uuden aukeamisesta?Mene ja tiedä.
  Ehkä kroppani onkin pahasti rappiolla.Räkätauti on vallan mielenkiintoinen,mutta edelleen hallittavissa.Tai ehkä tämä onkin se normaali olotilani?Olen tottunut tekemään ja myös elämään stressistä (tiettyyn pisteeseen asti).Jokainen päivä on erilainen ja haluan ne elää yksi kerrallaan,tautisena tai terveenä.
  Tänään olen lojunut katsomassa telkkaria nenäliinapaketin kanssa.Nyt bloggaan täällä ja sen jälkeen lasken hiukan kirjanpitoa ja rojahdan sohvalle.Otan pienen suuntaa-antavan unilääkkeeksi ja aamulla palaan töihin.
  Kokeilin uusia tekniikoita,joita viikolla hiottiin koulussa.Olen tulokseen tyytyväinen.Ehkä minusta onkin tulossa entistä parempi lajissani.Katsotaan mitä asiakkaat tuumaavat.Huomenna siivoan myymälän ja teen tilaa hyllyille,jotka tulevat näillä näkymin sunnuntaina.
  Näemme...