Kiitos kommenteista!ANNU,SINÄ ASUT SAARISTOSSA!Minä olen kateudesta vihreä.Tahtoisin myös asua.Käymme joka kesä lomailemassa Haminassa rakkaani sukulaisissa ja vietämme yhden kokonaisen päivän paatilla merellä.Käymme saaressa paistamassa makkaraa ja toisessa juomassa kahvit.
  Rakastan niitä jyrkkiä kivikallioita,jotka nousevat merestä.Niitä,joihin on pultattu veneen kiinnittämiseen tarkoitettuja koukkuja.Rakastan merituulta ja sitä pelkoa vatsanpohjassa kun istun veneen perässä syvän veden päällä.Meri on samalla kertaa rakasta ja pelottavaa.
  Käymme pienemmällä veneellä mato-ongella vanhan,lahonneen laiturin kupeessa.Laiturista on jäljellä vain tolpat.Rakkaani enon lemmikkinä on yksijalkainen lokki,jota kalastajat syöttävät.Joka kesä lokki ilmaantuu paikalle.Tätä lomaa ilman en voi elää.
  Kun talvella iskee tunne,että on pakko päästä pois kuvioista ja rentoutua täysin,suunnistan ruotsinlaivalle.Se aava meri saa minut levolliseksi.Huolet unohtuvat,huuhtoutuvat pois.En usko,että mikään muu lomapaikka saisi aikaan vastaavanlaisen tunteen.Meri.Elämä.Ehkä vietän eläkepäiväni jossain saariston mummonmökissä ja istun pitkiä toveja laiturilla tai rantakalliolla.....
  Töissä on nyt todella vilkasta.Teen sesonkia jälleen yksin.En ole kuullut pihaustakaan työntekijästäni pitkään aikaan.Laitoin sähköpostia kysyäkseni onko hän edes olemassa.Mutta jos pahin ajatukseni toteutuu,on tämäkin henkilö tehnyt minulle oharit.Aivan kuten edellinenkin.
  Olen pettynyt ihmisiin.Keneenkään ei voi enää luottaa.Ihmiset ovat mukavia ja yhteistyöhaluisia vain siihen saakka kun se ajaa heidän omia etujaan.Olen tähän asti toiminut niin,että opiskelevat saisivat tehdä työtä rauhassa ja valmistua ajallaan.Tullut enemmän kuin puolitiehen vastaan.Olisin toivonut vastapalvelukseksi palkallista tuurausta omille opiskelupäivilleni.Haluaisin todella opiskella,mutta se näyttää olevan pian mahdotonta.
  Päätin,että lopetan olemasta kiltti.En enää laita tikkuakaan ristiin toisten puolesta.Minä elän tästä lähin vain omien tarpeideni mukaisesti ja tavoittelen vain omaa etuani.Tuskin palkkaan enää koskaan ketään,sillä en usko,että tapaan luotettavaa ihmistä.En tuhlaa energiaani.Elämäni helminauhaan ovat valikoituneet ne kirkkaimmat timantit.Te blogigollegat olette niitä.Muutama muukin timantti löytyy elämästäni.Hukkaan kaikki rihkamat ja roskat!