Kiitos kommenteista! Luulin tuon pohjan kummallisuuden olevan jotakin sellaista,mitä saa kun sattuu painamaan jostain oman koneen nappulasta ilman järjen hiventäkään.Vaihdoin tuon alkuperäisen joutsenen tilalle ja se näyttää upealta tämän uuden koneeni näytöllä.Aikanaan joutsen oli keskellä mustaa ja nyt tuossa kuvassa on oikein muutakin.Jipii.
  Joulukuun viidestoista,vuosi sitten,oli päivä,jolloin Ikivalkea syntyi.Unohdin tykkänään synttäritkin.Uusi Vuosi olikin sitten ensimmäinen blogistanian juhla,jota juhlimme yhdessä.Nyt tulossa on toinen samanlainen.
  Vuoteen on mahtunut paljon hyviä ja huonoja asioita.Uusia tuttavuuksia olen saanut kanssatallaajiksi.Muutaman olen menettänyt lopettamisten ja muutosten myötä.Onnea heidän matkallensa maailmassa.
  Omassa perhe- ja ystäväpiirissä on myös tapahtunut paljon.Päällisinpuolin vain hyviä asioita.Suuri seula on karistanut rinnaltani turhat kulkijat pois ja vahvistanut jäljelle jääneitä suhteita.
  Työrintamalla on ollut uskomaton vuosi.Olemme lähentyneet kollegojeni kanssa.Uusia kollegoja on myös tullut opiskelun myötä kuvioihin.Uusia tukkureita on myös tullut.
  Tanssi on imaissut perheen.Tulossa on paljon haasteita,joihin vastaamme tavallamme.Ohjaajamme ilmoitti kevään ohjelman,jossa on mukana tanssileirejä,ryhmätunteja sekä valmistautumista ekoihin kisoihin.Terävä jatkaa omassa ryhmässään kuten Toukkakin.Tappura sen sijaan lisää viikkotuntinsa kahteen ja alkaa todennäköisesti hänkin valmistautua kisoihin.Parikin olisi miltei valmiina.
  Viikonlopun teen töitä ja sitten vietän kaksi päivää vapaalla.Tulen louheamaan vielä vuodenvaihtuessa tänne blogistaniaan.Kyllä viime vuotiset pirskeet olivat niin upeat....niitä odotellessa...