Kiittää hän kommenteista!Olen ollut ympäripyöreitä päiviä niin töissä kuin vapaallakin.Lauantain aloitin työt jo seitsemältä.Olin liikkeessä neljään ja lähdimme siitä sitten rakkaani kanssa asiakkaan luo.Siellä teimme duunia kuusi tuntia ja lopulta olimme kotona sunnuntain aamutunneilla.
  Asiakkaan talo sijaitsee järven rannalla ja maisemat ovat upeat.Olemme käyneet muutaman kerran hänen luonaan työn merkeissä.Nautin miljööstä ja työ tuntuu lomalta.Tunnelma on muutenkin leppoisa.Asiakas ei ole niitä nipottajia.Hänen palkollisenaan on mukava olla aina silloin tällöin.Kotona sitten parin tunnin unet ja töihin takaisin.
  Sunnuntaina töiden jälkeen poikkesin kaupassa.Sini-siivousvälineet olivat -25% alennuksessa.Siis hamstraamaan!Sitten kotiin syömään,porukka ja kamat autoon ja suunta kohti mökkiä.
  Paistoimme makkaraa takassa.Söimme ja pakkasimme tavarat veneeseen.Matkasimme suurten kaislikkojen luo metsäsätämään niitä pitkiä ja vihreitä (kaloja) virvelillä.Minun ja rakkaani saalis oli kolme simpukkaa ja läjä ahvenruohoa.Kaloja saimme vasta paluumatkalla verkon nostamisen yhteydessä.Taas aamutunneilla kotiin.
  Tänään nukuimme kymmeneen koko poppoo.Sitten siivoamaan!Olikin todella likaista.Siivosimme tenavien kanssa Muistojen talon kaikki seitsemän asuinhuonetta.Luojan kiitos se kahdeksas on varastona.sitten kaksi vessaa puunaukseen.
  Kävimme kangaskaupassa ostamassa uusia verhokankaita,toisesta kaupasta moppiämpärin (otin eilen lainaan äitini ämpärin,jonka palautan),ilmanraikastimia ja muuta aiheeseen liittyvää.Tulomatkalla nappasin äidin kyytiin,sillä hän lupasi tulla ompelemaan verhojen käänteet.On turha toivo,että saisin mokomat ommeltua suoraan.
  Äiti ompeli ja minä siivosin lasten kanssa.Lopulta ripustin olohuoneeseen valkoiset verhot ja Toukan huoneeseen kermanvaaleat.Ihanaa.Muistojen talo on puunattu läpikotaisin.Ilma on raikasta,villakoiria ei näy.Sohvakin sai uudet valkoiset tyynyt jämäkankaista.Sielu lepää.
  Kävin saunassa.Kohta isken kitaani suureellisen iltapalan.Painun saunanraikkaana pehkuihin.Nautimme parisuhdebrunssin.Nukun ja nousen jälleen huomenna töihin.Näin.