750324.jpg
Kiittää hän kommenteista! Tänään on sitten väsyttänyt kun yöllä piti ravata Blogistanian lukemattomia polkuja pitkin.Sitten piti vielä osua tuonne sarjisihmisten blogeihin ja saada omituinen inspis piirtää jonkunlainen sarjis.Nautinnollista ellen sanoisi.
  Työpäivä oli yhtä kaaosta.Kuormat saapuivat kaikki samaan aikaan.Siinä välissä koikkelehtivat asiakkaat.Koko päivä meni,että ylipäätään sain kukat käsiteltyä ja kasteltua asianmukaisesti.
  Keskustelin erään tukkurin kanssa kahvikupin ääressä minun ja muiden kollegojen kehityksestä.Siitä,kuinka porukka on sisäistänyt oman tyylinsä ja miten sen kehitys on näkynyt ulospäin.Paljon olemme kuulema kehittyneet ja parempaan suuntaan.Tukkurin "omat enkelit" on kuulema porukkaa,josta voi olla ylpeä.Kiitos kiitos.
  Liekö tuosta sateesta johtuvaa,on aika lailla vetämätön olo.Soitin eräälle kollegalle ja valittelin joulustressiäni.Saimme siitä pitkän puhelun aikaiseksi.On hyvä kun saa jakaa asioitaan jonkun sellaisen kanssa,joka tietää mistä puhutaan.No,sovimme näkevämme messuilla.Keksitään sitten yhdessä se joulun jippo kun nähdään tavaratarjontaa.
  Teimme aamulla rakkaani kanssa kaupalle uutta sisustussuunnitelmaa,joka toteutetaan samalla uusien valojen kanssa.Eli piakkoin.Sähkömies on jo aloittanut lamppujen modistamisen.Vielä ei ole kalenterissa merkintää ripustusajankohdasta.Hyvällä mallilla on tuokin projekti.
  Keitin riisipuuroa ja luulen,että sammun piakkoin sängyn pohjalle.Sen verran painaa jäsenissä.Sitä ennen käyn moikkailemassa....