Kiitos kommenteista! Minun vetämätön oloni johtui ilmeisesti siitä,että aamulla huomasin olevani kunnon räkätaudissa.Ja todennäköisesti tuo tauti iski vastalauseena tiukoille opiskelupäiville.Tämän alan tekniikkaharjoitukset ovat sitä luokkaa,että oppiakseen on annettava kaikkensa.Jos tekniikka ei pelaa,ei pelaa mikään muukaan.Tänään hellitti ja taudille tuli oiva paikka iskeä.
  Nenä on tukossa ja kurkussa pistelee kaktus.Kuumettakin saattaa olla.En uskalla mitata.Mutta tämäkään tilanne ei ole outo.Samahan se on sairastaako kotona vai töissä.Yrittäjän arkea,josta tiesin etukäteen.Ei siis ole yllättävää.Lisää vitamiinipillereitä ja tarvittaessa särkylääkettä. =))))
  Muuten päivä oli tasaisen kiireinen.Purin eilen tullutta kuormaa,jonka tuuraajani oli ohjeideni mukaan laittanut veteen ja viileään.Tein muutaman tilauksen.Silppusin ylitöinä liikkeen nurkassa nököttävän appelsiinipuun.Se ei ole viime aikoina toiminut kovin mainoksellisesti.Valo ei riitä nykyisellään puun vaatimuksiin ja se kellastuttaa lehtiä.
  Tein muutaman tilauksen ja tapasin tukkureitani.Yksi uusi tukku on tulossa esittelemään tavaraansa.Katsotaan.Asiakas toi minulle tuoreen kauraleivän ihan omana ajatuksenaan.Täytyyhän kuulema opiskelijalle tuoda leipää.Hyvää se oli!
  Tempaisin kotiin.Söimme tenavien kanssa rakkaani laittamaa perunamuusia ja lihapihvejä.Äsken kävimme saunassa ja nyt olen täällä.Rakkaani on töissä.
  Viikonloppuna saan töihin uudet hyllyt  (näin on luvattu).Äiti tulee onneksi auttamaan järjestelyissä.Siivoamme samalla.Toivon ettei tauti ylly mahdottomaksi.tulen teitä katsomaan....