Kiitos kommenteista! Täällähän on ollut toimintaa! Opinnoistani vielä sen verran,että opiskelen floristin ammattitutkintoa yrittäjän oppisopimuksella.Pätevyyteni on tällä hetkellä sidontataitoinen kukkamyyjä ja kokemus-ja kurssipohjainen floristi.Tutkinto koostuu yrittäjyys-,asiakaspalvelu ja markkinointi- sekä kukkasidonta-ja tilakoristelu osioista (olikohan siinä vielä muutakin?).Kustakin osiosta suoritetaan näyttökoe ja nyt on siis menossa ensimmäinen.Suunnilleen vuoden päästä olen sitten (parhaimmassa tapauksessa) ihan virallinen floristi.Siitä sitten takaisin kouluun ja opiskelemaan floristimestarin ammattitutkintoa. =) Alussa tässä ollaan,mutta kiitoksia onnitteluista!
  Ei tapahtunut oikeastaan mitään kummallista.Tappura sai aamuiselta tukkureissultani huoneeseensa viherkasvit.Löysin tukun poistoista ananaskasvin ja traakkipuun.Töistä toin yhden viherkasvi-istutuksen.Kotoa löytyi vielä aiheeseen sopivat ruukutkin.
  Tukkureita tuli ja meni.Kenelläkään ei juuri ollut mitään uutta tarjottavaa.Kausi on esikoiden,santtujen ja tulppaanien.Kohta kai saa tukuntäydeltä viherkasveja.Jostain syystä anopinkielet liikkuvat nyt hyvin.Onkohan niitä taas ollut jossain sisustuslehdessä?
  Tappuran kummisetä tuli kylään.Syötiin kanaa ja ranskalaisia pottuja.Nyt koko porukka on saunassa ja itse pääsen sinne heidän jälkeensä.On pieni hetki vierailla blogistaniassa ja käydä maksamassa muutama lasku.
  Nähdään!