Kiitos kommenteista! Aika on mennyt hiukan lujaa.Torstaihin asti olen ollut koulussa ja töissä.Perjantai-aamuna istuin parin kukkakauppiaskollegan kanssa kahvilla ja pohdimme näitä alan yleisiä asioita.Öisin olen tehnyt etätehtäviä ja lukenut tenttiin.
  Tänään olin töissä ensimmäistä päivää talviaikataululla.Talviaika alkaa syyskuun alussa.Treenasin koulussa käytyjä tekniikoita ja tein syysasetelmia sekä erilaisia koristeita.Muutama tilaus tuli täyteiselle ensi viikon lopulle.Muuten päivä oli rauhallinen,hiukan kolea ja loppuviimeksi myös sateinen.
  Poikien tanssitunnit alkoivat keskiviikkona.Lapset passitettiin saliin ja vanhemmille pidettiin infotilaisuus aulassa.En tiedä olisinko itkenyt vai nauranut kuunnellessani paikalla olleita vanhempia.Heille tanssi näytti olevan suurempi asia kuin lapsille.
  Hirveästi kyseltiin,että onko tälle kurssille jatkoa eli etenevätkö lapset seuraaville kurssitasoille ja kuinka pitkälle tanssia voi opiskella seurassa? Huoli oli myös siitä,että miten lapselle löytyy tanssipari ja entäs sitten jos pari lopettaakin? Kauhean kunnianhimoista.Mutta....
  Sitten infottiin varusteista.Tunnilla selviää ihan tavallisilla nahka-tai säämiskäpohjallisilla jumppatossuilla.Marketin tanssikenkiä ei kannata jalkaan laittaa vaan jos tanssikengät haluaa,on syytä ostaa ne oikeat.Virallisissa tanssikengissä on säämiskäpohja.Tässä kohtaa monen vanhemman suu loksahti auki.Ai,että hirmu kalliit tanssikengät?
  Lapsien tanssiurasta siis halutaan jotain pitkäkestoista ja huippua,mutta varusteisiin ei satsata.Monen innostus lopahtaa huonoihin varusteisiin.Ei kukaan varmaan mielellään juokse aamulenkillä pururadalla juhlavaatteissa.(tietysti poikkeuksiakin on)
Tanssivaatteet ja kengät ovat aiheeseeeen sopivia materiaaleiltaan.
  Pojat tanssivat toistaiseksi jumppatossuilla,samoin kuin Toukka ja me vanhemmat.Työlästä muuten oli löytää miesten kokoa olevia tossuja.Katsotaan sitten myöhemmin niitä oikeita kenkiä.
  Huomenna se sitten alkaa.Tanssi rakkaani kanssa.Todennäköisesti,pituuserostamme johtuen,emme muodosta tanssiparia.Ainakin poikien ryhmässä parit jaetaan pituuden mukaan.Mutta katsotaan,opettajamme oli (vielä keskiviikkona) hyvin innostunut aloittamaan ryhmämme kanssa.......