Tänään bloggaan vain pikkiriikkisen.Kiitos kommenteista!
  Todellakin,yrittäjyys on enemmänkin elämäntapa.Olen vihdoin saanut jotain positiivista aikaan kovalla työllä.Firma on viimein pyörähtänyt käyntiin ja suuremmat ongelmat näyttävät olevan takanapäin.Toisaalta,ainahan on ollut tyyntä myrskyn edellä,joten ei puhuta enää.....
  Kollegani ei päässyt tänään sairaalasta.Homma heittää takapakkia parantumisessa.Harmi,mutta toisaalta,vapaapäiviä kannattaa juhlia.Vaikkakin tiedän,että työpaikalta on vaikea olla pois.Kaikki täytyy organisoida niin,että homma toimii ja rattaat pyörivät.
  Tänään tuli vuosi siitä kun firmaani murtauduttiin.Olo on ollut jotenkin ontto koko päivän.Tapahtuma kuplii vieläkin mielessä ja sitten kun on vielä tuo kollegan poissaolo.Muitakin yllättäviä uutisia alaltamme kuuluu.Olemme varsinaisessa myllerryksessä ja tuntuu,että alallamme on menossa nuorennusleikkaus ja vieläpä voimakas sellainen.En tiedä.On tulossa myös eräs huima lakimuutos,joka varmaankin karsii meitä alan yrittäjiä pois rankalla kädellä.
 Mutta se siitä.Toukka on kuumeessa ja vaatii nyt hoitoa ja huolenpitoa.Kattilassa porisee riisipuuro.Lähden nyt ruokkimaan lapset ja sitten painatamme koko poppoo pehkuihin.