Kiitos kommenteista! Kyllä,viikonloppu sujui rauhallisesti.Tempaisin perjantaina töistä kotiin.Lasten nukkumaanmenon jälkeen avasin suuntaa-antavan punaviinipullon ja hörpin siitä puolet.Ihanaa!Lojuin sohvalla ja kyttäsin töllöä.
  Lauantaina rakkaani lähti pomoni asioille eli viemään hautajaiskukkia ja kukkavientejä.Itse nautin miltei helteisestä säästä.Levitin kukkapenkkeihin hevosenlantaa uudelleen ja nypin muutamia rikkaruohoja.Pesin pyykkiä ja siivosin.Illalla hain rakkaani kotiin autolla ja sen jälkeen tempaisin loput pullosta.
  Sunnuntain lojuin ja nukuin koko päivän.Tiedossa on hyvin kiireinen työviikko ja halusin levätä ennen sitä.Illalla nostin hiukan nokkaani.Tein jotain pientä ja kiirehdin takaisin unille.
  Maanantaina istuimme kaksi tuntia poliisiasemalla jonottamassa virkailijan luukulle.Tarkoitus oli tilata neljä passia,jotta päästään reissuun.Vihdoin ja viimein odotus palkittiin ja "saimme" jättää hakemukset tiskille.Tyyristä lystiä.Yksi passi maksaa 46 euroa.Enää ei saa lapsia aikuisen passiin,joten kaikilla täytyy olla oma.
  Poliisilaitokselta menimme kultakauppaan tarkoituksena ostaa kummitytöllemme kummilusikka.Ajattelin,että selviän lusikasta ja kaiverruksista viidelläkympillä.Ei,lusikka maksoi alennuksessa 60 euroa (norm.75 euroa) ja kaiverruksen kanssa yhteensä 75 euroa.Minusta oli kyllä kallis! Muut vauvatilpehöörit,kuten kehykset,olivat huomattavan edulliset lusikkaan nähden (hopeiset tai hopeoidut).No,kun lusikkaa hain niin sen ostin.
  Tänään olenkin sitten aloittanut työviikkoni,joka huipentuu kaikkien äitien omaan päivään.Tuskin ehdin tännepäinkään ennen maanantaita,mutta kokeilen........siihen asti =)