kiitos jälleen kommenteista!Pääsiäissesonki loppui tänään.Viisi päivää täyttä pyöritystä.Keräsin loput narsissit ja muutaman pääsiäiskopan kotini koristukseksi.Asettelen kukat kohta maljakoihin ja aloitan juhlinnan.Kun tahkoaa monta päivää sesongissa,tahtoo sen jälkeen juhlia itse rauhassa.Eli koko ensi viikko on pääsiäisjuhlaa.
  Kotini täyttyy pääsiäiskukista,sillä kokemuksen mukaan huomenna ei kukaan halua enää niitä ostaa.Elän kuin forrestereissa ainakin ensi viikon.Istutan loppuja sipulikukkia isoihin patoihin ulos.Kukkikoot siellä piristyksenä.Sitten kukkapenkin multiin kun maa sulaa.
  Se etu tässä kauppiaanaolossa on,että välillä kotimaljakot täyttyvät ylijäämäkukista.Ei niitä henno heittää roskiinkaan.Välillä heitän muutaman myynnistä poistetun kimpun anoppilaan,äidille tai jollekin ystävälle ilostukseksi.Välillä lapset tulevat sitomaan omia kimppuja huoneidensa pöydille.
  Oikeasti niitä kukkia ei jää kahmalokaupalla,sillä olen oppinut laskemaan menekin niin ettei paljon mene hukkaan.Pidän kuitenkin aina jonkun kukkivan yksilön maljakossa.Tuon myös "raakkuja" purkkikukkia kotiin ja istutan kukkapenkkiin.Yleensä kukinta lisääntyy ja loppukesästä kukkapenkki rehottaa omia aikojaan.
  Asiakkaat ovat hyvin tarkkoja laadusta enkä halua myydä huonoa,siksi raakkaan välillä aika kovallakin kädellä kukkia ja kasveja pois.Mutta,annan kaikille toisen tilaisuuden joko kukkia elämänsä eläkepäivät arvokkaasti tai sitten uusiutua ja rehottaa pihapiirissäni muiden kukkien seurana.
  Joskus kyllä tuntuu,että minusta saa suuruudenhullun kuvan kun joka törppö ja purkki kukkii pihalla.Syy on yksinkertainen,olen hamstraaja.
  Mutta,bloggailen hiukan ja sitten syön kahmalollisen mämmiä....Kuullaan.