Kiitos viimeisetä!! Akut on nyt ladattu tai ainakin latautuneet hyvissä määrin.Kyllä on ollut raskasta etsiskellä taas itseään kaiken roskan keskeltä.Täällä ollaan jälleen.
  Lähdemme 8.6 reissuun koko perhe.Varasin Baltian kierroksen.Kuusi päivää laiva- ja bussireissua ja sitten ollaan nähty Tartto,Vilna,Riika ja Pärnu sekä erilaiset nähtävyydet.
  Lomaa tässä on kaivattukin ja kun anoppilassa sattui käsiin lomaesite niin kaikki oli valmista.Toki viisihenkisen perheen matka passeineen,ruokineen ja muine kuluineen tekee aikamoisen loven elämisbudjettiin,mutta.....elämiseen tämä maallinen raha on tarkoitettu.
  Tänään aamulla vein koiran leikkaukseen.Ihan tavallisesta ehkäisyleikkauksesta oli kysymys.Pentuja en halua,sillä en voisi luopua niistä ollenkaan ja perheemme lemmikkimäärä on nyt maksimissaan.
  Leikkauksen aikana tempaisin kaupungilla ostamassa toiset tanssikengät.Ensimmäiset ovat korjauksessa.Tanssileiri on viikonloppuna ja siellä on oltava kengät.
  Muuten kaikki alkaa rauhoittua.Nyt onkin hyvä aika alkaa kasvattamaan hurjaa matkakuumetta ja riennettävä hankkimaan passi niin itselle kuin pojille.Huomasin,että oma passini on mennyt ajat sitten umpeen.
  Tänään en bloggaa tämän enempää,sillä koira voi herätä nukutuksesta milloin vain ja blogikierroksen keskeyttäminen on perinjuurin ärsyttävää....