Kiitos kommenteista! Olen nyt ollut keskiviikosta perjantaihin uudessa työpaikassa ja kotiintullessa sohva on imaissut uumeniinsa.Uutta tietoa ja käytännön opastusta on tullut niin paljon etteivät aivot jaksa enää bloggailla.Kiitos kysymästä,olen todellakin viihtynyt töissä.Yksi sesonkikin on nähty.
  Eilen olimme koko porukka Porissa.Pojat saivat ne kuuluisat tanssikengät ja vielä kenkäharjat kaupan päälle.Haljasnahkapohjat täytyy aina ennen tuntia harjata,jotta "pinta saadaan auki" ja kengät eivät luista liikaa.Toiset öljyävät pohjat risiiniöljyllä saadakseen pitoa.Risiiniöljy ei jätä pintaa öljyiseksi ja se uppoaa nahan syihin upeasti.
  Ystävänpäivänä postilaatikossa oli helmiaarre.Paketti tuli.Lauantaina ostin helmiä lisää tanssikenkäkaupan valikoimista.Kaupassa oli kenkien lisäksi hurjasti erilaista harrastemateriaalia.Paljetteja,helmiä,kankaita ja muita koristeita.
  Tässä,arvon väki, on Ikivalkean ensimmäinen itse tehty rannekoru:
1302461.jpg
....tämä on sekoitus tiikerikuvioisia lasihelmiä ja muovihelmiä.Rakastan lasihelmiä.Pyrin siihen,että koruni tulevat olemaan lasihelmistä tehtyjä.Harjoittelen näillä sekaversioilla.Lankana on helmisilkki ja se on aivan liian paksua kyseiseen touhuun.Pitää keksiä muuta.Aloittelijaksi olen tähän tyytyväinen =)
  Projektina ollut tulevan kummilapsemme hupparin hiha on edelleen kesken ja kun sen saan niin aloitan oman puseroni väsäyksen (paikallisen marketin lankahyllyssä oli varsinaisen ihanainen lanka!).Löysin Indiskasta mallipuseron,jota sitten (parhaan taitoni mukaan) jäljittelen.
  Bloggaan pikaisesti ja painun sitten jääpussin kanssa sohvalle.Tänään oli reenit ja cha chan viimeisessä New York chek-kuviossa polvi lumpsahti melko ikävästi.Pystyn kävelemään,mutta polvi on tunnoton.Kai se tästä =)
  Näemme!