Vaikka olenkin yleisesti viimeaikoina harmitellut ettei vesisadetta ole tullut,olen silti vilpittömän iloinen saadessani nauttia auringonpaisteesta.Kanikin on ulkoillut joka päivä ja on silminnähden virkistynyt.Koira loikoo lasten hiekkalaatikossa tyytyväisenä.Mansikat kypsyvät myös.

Olen harmitellut sitä,että kroppa keräsi kiinalaisen ravintolaruuan jälkeen huimasti nestettä.Kivistystä oli jaloissa ja hiukan muuallakin.Illalla söin kasan mansikoita ja nyt olo helppaa.Vihdoin!Vielä teen muutaman poppakonstin,jotta saan ne viimeisetkin pois ennen reissua.

Matkatavaroiden pakkaaminen ottaa todella yllättävän koville.Koskaan ei ole pakkaaminen tökkinyt näin paljon.Mitähän ennettä se meinaa?

No,matkakertomuksia on luettu ja videonpätkiä katsottu netistä kohteesta.Jääkaappia ja pakastinta on täytetty kotimiehiä varten.Vielä pitäisi kirjoittaa lappuja,joista on apua silloin kun tavarat ovat hukassa.Mistä löytyy koiran murekepurkki?Mitä kani syö?Milloin kani kylvetetään?Mikä kukka kastellaan ym.?Tenavat osaavat itse sanoa mitä syövät ja jokseenkin (valvottuna)huolehtia itsestään.

Jatkan siis pakkaamista.....joka joskus -toivottavasti- tulee onnelliseen päätökseen.