793306.jpg
Kiitos kommenteista! Eilinen meni huokaillessa.Ei huvittanut tehdä mitään.Yhden tukkurin kanssa keskustelin liikkeen valaisusta ja kyselin mielipidettä.Tai oikeammin vahvistin suunnitelmaani hänen mielipiteidensä kautta.
  Liikkeeseen piipahti myös toinen tukkuri,jolta ostan pääasiassa ruukkuja.Hänen kanssaan käyn mielenkiintoisia,pitkiä keskusteluja liiketoiminnasta.Tällä kertaa puhuimme hinnoittelusta.Lähinnä siitä,miten brandin kautta luodaan sopiva hintataso kauppiaalle ja asiakkaalle.Mutta se siitä.Virkisti ja sai uusia visioita hautumaan tulevaisuuden varalle.
  Alavireisyys jatkuu edelleen.Tänään melkein myöhästyin kotiinlähdöstä kun aloitin tilausten teon myöhään.Ei olisi huvittanut ja työn jälki meinasi olla sen mukaista.Sitten sain iloisia uutisia eräältä kollegalta,join kahvia ja henkäilin hetken ulkoilmaa.Sain työt tehdyksi.
  Minusta tulee kummi.En tiedä vauvan laskettua aikaa,sillä tuleva äiti vasta uumoili olevansa raskaana.Mutta väliäkö sillä syntyykö lapsi yhdeksän kuukauden kuluttua vai myöhemmin,sillä he olivat päättäneet ketkä kummeiksi aikanaan otetaan.Odottelen virallista tietoa.
  Ostin eilen tukkurilta kaksi säläpahvilaatikollista ruukkuja rönttihintaan.Eli ostin kahteen pahvilaatikkoon pakattuja,erilaisia yksittäiskappaleita poistohintaan.Käytän ruukut sitä mukaa kun niihin löytyy sopiva kukka tai muu aihe.Rakastan näitä sälälaatikoita,sillä siellä on todellisia aarteita.Tukkurit tietävät tämän ja keräävät minulle näitä laatikollisia.
  Raahasin ruukkuja (painavia!) takahuoneen hyllylle.Sain jalat niin kipeiksi ettei kunnolla pääse liikkumaan.Ehkä tämäkin loppuu aikanaan.Paraneehan tuo sormikin varmasti,mutta hitaasti.
  Se tästä päivästä ja eilisestä.Nyt bloggaan pikaisesti ja sitten untenmaille...