Kiitos kommenteista! Yhtä lentoa on ollut.Perjantai-iltapäivänä tukusta soitettiin,että haluammeko lähteä rakkaani kanssa teatteriin lauantaina.Heillä oli tukun sisäiset teatteripäivät ja oli tullut muutama peruutus,joten he soittelivat asiakkaitaan mukaan.Lähdimme siis teatteriin pikavaroitusajalla.
  Lauantai hurahti siis näytelmää katsomassa ja sen jälkeen kokkareilla.Sunnuntaiksi tempaisin töihin ja työpäivän jälkeen suuntasimme perheen voimin iltalaivalle.Rantauduimme kotiin eilen illalla/yöllä.
  Reissuhan oli pelkkää syömistä ja istumista lasten leikkihuoneessa.En valita,sillä sellaista tiesin odottaakin kun tenavat ovat mukana.Tosin sainhan minä syödä itseni hurmoksiin niin ruokaa kuin makeaakin.Uusi elämäntapani ei salli arkimässäilyä.Pieniä irtiottoja saa olla,kuten juuri reissusyömiset.
  Pääsinhän minä kuitenkin pakkeli- ja tuoksuostoksille!Ja kotona pattihoitoon,sillä naamani ei tunnetusti kestä suurinta herkkuani eli pähkinää.Huomasin tulleeni pähkinälle herkemmäksi.Henki tuntui loppuvan.Ehkä on syytä lopettaa kyseisen syönti.
  Töissä oli aika lailla tahmea päivä.Väsyttää todella paljon.Siivosin kotona ja valitettavasti suuntanani on pian sänky.En bloggaa enempää.Yritän palailla......Olette rakkaita!