Kiitos kommentista! Rakkaani vei aamulla lapset ja koiran kahdeksalta mummolaan.Sitten hän haki minut kotoa kyytiin ja ajoi työpaikkansa pihaan.Jatkoin siitä töihin.
  Päivä oli rauhallinen vaikkakin oli rippiruusujen hakijoita.Ehdin kutoa kummitytön vadelmanpunaiset knikkerit loppuun.Vielä hiukan parsinneulaa ja päättelyä niin valmista on.Ja sitten pakettiin.Sen jälkeen voinkin aloittaa  UUDEN,IHANAN VILLASUKKAPARIN!!!!!Hahaa,vuorossa ovat Toukan sukat.Sitten kudon sukat äidilleni,ja sitten itselleni ja sitten..........(Eihän tässä näy loppua ollenkaan)
  Ajelin kotiin puoli neljän huitteissa.Rakkaani tuli hiukan myöhemmin.Vaihdoimme vaatteet ja suuntasimme kaupunkimme parhaaseen espanjalaisravintolaan syömään hyvin hääpäivämme kunniaksi (päivä ei ole tänään vaan ihan lähitulevaisuudessa,mutta nyt oli sopiva aika).Kolmetoista vuotta tulee täyteen yhteistä avioliittoa.
  Tilasimme pippuripihvit.Ensin nautimme salaatti- ja juustopöydän antimista.Tuoretta,kypsää ananasta homejuuston kera.Hyvää,kiinteää ja paksua espanjalaista juustoa salaatin sekä viinirypäleiden kera.Raikasta jäävettä.
  Itse pääruoka kiidätettiin valkoisella lautasella.Oma pihvini oli 200g ja rakkaani 300g.Tarjoilija kysyi varmuuden vuoksi,kumpi meistä tilasi isomman pihvin.
  Hän kertoi kuinka oli taannoin tarjoillut seurueelle jossa oli yksi nainen,pieni ja hentoinen.Nainen oli tilannut seurueen isoimman pihvin,jota tarjoilija oli ehtinyt jo tarjota suurimman massan omaavalle,seurueen herrashenkilölle.Nainen oli hennosti viittoillut tarjoilijalle ja tuumannut tilanneensa kyseisen annoksen.Nolo tarjoilija oli vaihtanut lautasia seurueen jäsenten edessä.
  No,pihvi oli loistava ja kastike aivan taivaallista.Seurana oli iso,makeahko,halkaistu uuniperuna,jonka sisältä pursusi mehevää kastiketta (tai jotain herkkua sinne päin).Sitten oli vielä vihanneksia.Taivaallista!Jälkiruuaksi nautin cappucino-kahvin suklaan ja jäätelön kera.
  Suunnittelimme rakkaani kanssa yrityksen tulevia kuvioita ja teimme alustavaa ajatustyötä joulun suhteen.Kaikki näyttää työteliäältä,mutta hyvältä.Olemme hyvä tiimi.Ehkä yritykseni sisin,joka sykkii ja pumppaa lisää energiaa toimintaan.Ja toistaiseksi hän on ainoa,joka oikeasti on seisonut vierelläni kaikissa tilanteissa niin työssä kuin siviilissä.
  Ja suurin teko,minkä vuoksi kunnioitan rakastani on se,että hän on ollut kanssani synnyttämässä kolme lasta.Synnytykset eivät kaikki ole olleet siistimmästä tai helpoimmasta päästä ja se,joka rakastaa minua kaiken näkemänsä jälkeen,ansaitsee kunnioitusta.
 Ja hän on ollut elämäni kyydissa niin huimat ylämäet kuin äkkipudotuksetkin.Vetänyt välillä syvästäkin suosta tai pitänyt jalkojani maassa pääni keikkuessa pilvissä.Kaikki eivät siihen pysty.Rakkaani pystyy.Olen löytänyt elämäni miehen,jota rakastan välillä enemmän ja välillä vähemmän.Näin on.