Aamutuimaan Rakkaani lähti kaupunkiin työpaikan kokoukseen.Samalla reissulla hän kävi matkatoimistossa vaihtamassa matkavaraukseen puhelinnumeron sekä haki matkalaukkuihin nimilappuja.Meillä on Guide online-palvelu,jossa matkaoppaat laittavat viestiä numeroon,joka on varauksessa.Oma puhelimeni jää kotijoukoille ja otamme toisen puhelimen mukaamme.

Aamun käynnistysvaikeuksien jälkeen otin itseäni niskasta kiinni ja siivosin.Imuri,moppi sekä rätti heilahtelivat.Siinä sivussa laitoin ruuan.

Torstaiksi luvataan sadetta.Ajattelimme,että silloin olisi hyvä ajankohta mennä lasten kanssa kiinalaiseen ravintolaan syömään.Olemme luvanneet heille ravintolaruuan ja nyt näyttäisi tulevan sellainen sää,joka ei salli rakennusprojektia ulkona.

Meillä vaihdetaan talon ulkovuorta ja samalla myös väriä.Rakkaani valitsi vihreän,joka on aika lailla sama kuin tämän kirjoituksen väri.Keväällä aloitettiin ja enää on jäljellä yksi sivu talosta.Entinen väri oli punaruskea.

Muuten kaikki on kallistumassa lomamatkaan päin.Tosin pää ei ole vielä ymmärtänyt koko asiaa.Jotenkin tämä loman tuleminen pääsi yllättämään.Kevät on mennyt todella hurjaa vauhtia ja nyt onkin sitten keskikesä.Vastahan juhlimme pääsiäistä.......(vai onkohan tämä vauhtisokeus keski-iän kriisiä?)

Aurinko ei kuitenkaan suotta meitä helli.Se on taattu kesän merkki!