Kiitos kommenteista ja ohjeista! Koitin asentaa cd:ltä kameran ohjelmaa koneelle,mutta ei onnistunut.Joku tökkii ja täytyy kutsua viisaammat apuun.Ehkä konevanhukseni kaipailee lisämuistia tai jotain.Sitten kokeilen ohjeiden mukaan laittaa kuvaa.Hetken vielä kestää,mutta sitten.
  Kuvaan paljon sidontatöitäni.Ne auttavat paitsi omaa kehittymistä niin myös asiakkaiden tilausvalintoja.Olen huomannut,että jos kuvia ei ole esiteltävänä niin asiakkaat olettavat automaattisesti ettei osaa tehdä kyseisiä töitä tms.He myös selaavat mielenkiinnosta kuvakansioita odottaessaan.Valikoin niihin vain parhaat.Loput ovat kotikansioissa.
  Olen tänään jälleen huvittuneena seurannut kukkakauppojen mukipolitiikkaa.Jokaisella "taloon kuuluvalla" (= tukkurit,henkilökunta,oma perhe,kollegat,...) on oma nimikkomukinsa,joka täytyy olla aina saatavilla kun on kahviakin tarjolla.Kirjoittamaton sääntö on myös se ettei toisen mukiin kosketa.
  Tiskikaapissani on siis rivi erilaisia mukeja,joista jokaisella on oma käyttäjänsä.Ruusuntoimittajani juo muumimukista,kukkatarviketukkuri juo pienestä,tummasta mukista,kollegani kuppi on valkoinen jne.Ja minulla on sininen muki,jossa on possunkuvia.
  Ja auta armias jos joku ottaa väärän mukin.Tänään eräs uusi tukkuri kävi kahvilla ja kysyi tarrattuaan ensimmäiseen mukiin,että "tuleeko joku silmille jos otan tämän?"
Mukipolitiikka on arkipäivää lähes jokaisessa kukkakaupassa.On minullakin oma violetti muki toisessa kukkakaupassa,jossa kahvittelen useimmin ja ruskea muki toisessa paikassa.....=) yhtä perhettä.
  Terävä ja Tappura ovat olleet tänään ajelemassa linja-autossa rakkaani tuttavan kanssa.Toukka kävi lääkärissä ja meni sitten mummolaan,josta hänet hain töistä tullessani.Loppuilta siivottiin ja hoidettiin jänistä,joka sai olla vapaana huoneissa.
  Toukalla todettiin Hodtsonintauti.En tiedä osaanko sitä hienosti selittää,mutta asian ydin on se,että jalan veneluu on ikäänkuin litissä.Vuodentakaisessa röntgenkuvassa luu ei ollut läpikuultava niin kuin normaalisti vaan se oli valkoinen.Tänään otetussa kuvassa luu on alkanut hienoisesti kuultaa läpi,joten paranemista on tullut.
  Luu on jossain vaiheessa ollut rikki ja lääkärin mukaan myös kipeä.Toukka ei valita kipua eikä onnu tms. Emme edes tienneet jalan kipuilusta ennen kuin hän ensimmäisen (ja ainoan) kerran kertoi jalan olevan kipeä.Silloin päästiin lääkärin seurantaan.Tauti kulkee omia aikojaan ja parannuskeinoa ei ole.Apukeinoina on ollut esimerkiksi tukipohjalliset kenkiin.
  Mutta,bloggaan pikaisesti.Väsyttää ja huomenna nousen aikaisin.Menen kollegalleni aamupalalle ja sitten töihin.