Kiitos rakkaat kanssatallaajat kommenteista!Valkoinen on hieno väri.Minä en ole siivousintoinen muuten kuin tällaisen siivouspistoksen vallassa.Nyt olen kuitenkin päättänyt etten päästä huushollia enää semmoiseen sotkuun kun se oli.On helpompi siivota useammin pientä sotkua ja järjestellä tavaroita kuin ottaa muutaman kerran vuodessa hullun urakkaa.
  Ja minullahan toimii se vanha vitsi,että siivousintoa kohottaa kummasti uusi puhdistusaine,hieno rätti ja toimivat pelit.En tavallisesti laita ilmanraikastimia,mutta nyt satuin intoudessani ostamaan ja kokemuksesta ostan jatkossakin.Hieno sademetsän tuoksu leijuu huushollissa.
  Olen ottanut myös muksuille armeijakurin.Joka ilta on tupatarkastus.Tavarat tulee olla paikoillaan ja huone siisti.Toimii.Huoneet olivat todella sotkussa ennen siivoustamme.Tavaroita oli sullottu sinne minne oli parhaiten mahtunut.Muksut siivosivat ennen kauhealla tappelulla.Nyt he osallistuivat siivoukseen ja siivosimme jokaisen huoneen yhdessä.He haluavat pitää huoneensa siistinä,mutta sotkuisuus meni liian pitkälle ja siivoamisesta tuli hirveän iso urakka.
  Kollegani oli tehnyt minulle valkoisen pellavakankaan ostosuunnitelman eli mitannut tarvittavan määrän.Myöhemmin iltapäivällä hän jo tuumaili,että jos kävisi itse ostamassa sitä kangasta ja tulisi käymään valmiiden päällisten kanssa.Katsotaan mihin päädytään.
  Olin aamulla toisen kollegani luona kahvilla.Yllätykseksemme huomasimme telepaattisen ajatuksenjuoksun.Olimme kumpikin paistaneet eilen illalla luumutäytteisiä joulutorttuja.Juttelimme myös alan tapahtumista.Teimme yhteistilauksen päivällä ja vaihdoimme ylimääräistä tavaraa ristiin.
  Rakkaani oli tuonut pihalaattamalleja.Musta,harmaa ja punainen.Päädyin valitsemaan punaisen laatan.Mielestäni se sopii hienosti Muistojen talon seuraavaan ulkomaaliin.Vaaleanpunaista talosta ei tule.Olen vaihtanut värin ruusukaalinvihreään.
  Elämä hymyilee.Tuuli on purjeissa.Tilikauden viimeinen kirjanpito on vientiä vaille valmis.Tuli hyvä vuosi.Kohta on loma.