Kiitos kommenteista! Tänään pomppasin sitten taas töihin.Aika työlästä töihin sopeutuminen on kolmen koulupäivän jälkeen.Ruodimme yhdessä pomon kanssa koulussa tekemiäni harjoitustöitä.Aika meni nopeasti ja kuuden aikaan tuttu joukko tuli minua hakemaan.
  Väsyttää vietävästi.Söimme olkkarissa pannari-iltapalan jäätelön ja hillon kanssa.En jaksanut nousta nojatuolistani,peiton alta ja muu perhe sai hyvän syyn ruokailla "kielletyllä alueella".Laiskuus ennen kaikkea,niin sanotaan.
778283.jpg
  Keväinen ilma on täällä päin hiukan viilenemässä.Aamulla oli aste pakkasta ja loppu päivä oli koleahko.Aurinko on kuitenkin pilkahdellut.Tänään tuumailimme,että siihen kuuluisaan jokaisen äidin juhlapäivään on vain reilun kuukauden pituinen matka.Ja pian sen perään on ruusujen juhla.Sitten tulee se kaivattu reissu!!!!Hahaa!!
  Surffailimme rakkaani kanssa hotellien kotisivuilla ja luimme turisti-infoja.Näyttäisi siltä,että hotellit ovat tasokkaita.Kaikki näyttää kuvissa hienolta,mutta ainahan on vaara,että totuus on toisenlainen.Hellettä tuskin on.Toisaalta hyvä.Helteellä on kamala istua bussissa,jonka ilmastointilaitteet jumittavat niskan.Se siitä.
  Välähti muuten mieleen,että eilen katselin blogeissa kuvia,joissa pionin ja tulppanin piipat nousevat maasta.Kuinkahan niiden käy jos alkaa uusi viileä jakso?Kai ne vähän pakkasta sietävät.....
1070451.jpg
  Tempaisen ruokkimaan jäniksen ja sitten painatan suihkuun.Tänään en bloggaa enempää.Menen nukkumaan.Olette ajatuksissani!