Kiitos kommenteista!Tänään on ollut sitten se mahdoton päivä.Aamulla olin koiran kanssa hakemassa kellarin pesuhuoneesta puhtaita työvaatteita.Olin herännyt aikaisemmin,jotta minulla olisi ollut aikaa käydä hakemassa multaa töihin,sillä tänään piti puutarhurin tulla istutustouhuihin.Ja koska piti istuttaa niin  tiesi se myös sitä,että puolet äitienpäivän ennakkotilatuista purkkikukista tuli taloon.
  No,mutta olin siis kellarista palaamassa kun appiukko aukaisi alaoven ja koira syöksyi vapauteen.Enempää ajattelematta säntäsin koiran perään.Ja niin lähimarketin parkkipaikan läpi nähtiin juoksemassa ensin musta koira ja sen perässä pieni nainen paljasvarpaisissa rantaläpsykkäissä,vihreässä kulahtaneessa kotimekossa ilman rintaliivejä ja hiukset sojottamassa jokaiseen ilmansuuntaan.
  Koiraa on opetettu tottelemaan koulutuksessa tietyin käskysanoin ja niitä noudattaen  huutelin mennessäni: " Repsu,kom till mamma.Kom!"  Juoksin koiran perässä lenkkipolulla ja poikkesin metsän puolellekin.Tullessani metsästä takaisin tielle,törmäsin kahteen mummoon,joista toinen tuumaili jotain venyneestä vapusta.Meinasin pamauttaa takaisin,että olen kuule yrittäjä ja laukkaan karanneen koiran perässä.Ja kiitos kysymästä,vappu ei venähtänyt.
  Sitten  vasta tajusin,että yrittäjän imagoon ei taida kuulua kyseisessä lookissa marketin parkkialueella  juoksentelu.Toivon syvästi ettei paikalle sattunut  kukaan asiakkaistani  ja jos  sattui niin on keksittävä huippuhieno selitys varsinkin sille,että  tulin sen näköisenä metsästä.
  Kotiin tullessani sain tekstiviestin,että istuttaja oli estynyt tulemasta töihin.Upeaa,nyt tekisin  todella huiman työpäivän ja kahden ihmisen työt.Lisäksi tutoryrittäjäni oli tulossa katsomaan töitäni.
  Avasin työpaikan oven ja kohtasin järkyttävän näyn.Olin ollut kaksi päivää pois ja kasvit olivat viittä vaille nääntyneet janoon.alkoi mittava kasteluoperaatio.Sen jälkeen otin vastaan purkkeja.Istutin ja kastelin.Tutorini auttoi kastelussa.
  Tänään piti myös antaa ensi viikon  ennakkolista leikoista.Lista  oli kotona  koneella  ja minä töissä.Lupasin soittaa  listaa  heti kotiin  päästyäni ja se lähetettäisiin heti  Hollantiin  tukulle.Sähköpostilaatikkoni oli täysi ja  muutaman  puhelun jälkeen sain viimein sekä listan  että tilauksen  käsiteltyä.
  Kotona siivosin paludaarion rentoutuksen vuoksi.Jalat ovat todella kipeät.Lojun hetken ja menen nukkumaan.Ehkä kudon pienen pätkän....
  Bloggasin tuonne Markon sivuille.Hän ei ole kirjoittanut hiljenemisen jälkeen.Minä kaipaan Markoa ihan oikeasti.Hän oli kuin isoveli.Kävi silloin tällöin moikkaamassa ja tarkistamassa tilanteen.Friikkisirkus on hiljentynyt....
Eniten minua tässä asiassa häiritsee se,että Markon lopettamisen aikaan sammuttelin itsekin Ikivalkeaa ja ilmoitin lopettavani.En todellakaan usko sen vaikuttaneen hänen päätökseensä,jonka hän oli todennäköisesti tehnyt jo kauan ennen kuin kukaan meistä edes tiesi siitä.
Joku syy oli niin painava,että hän lopetti.Aikansa kutakin.Syitä olemmekin jo matkan aikana arvailleet ja vain yksi tietää vastauksen.Toivon kuitenkin,että Markolla on kaikki edelleen hyvin.On elossa ja nauttii Liisan kanssa keväästä.Näin ainakin haluan uskoa....