Kiitos kommentista! Viikko on ollut todella upea kaikessa negatiivisuudessaan.Sunnuntaina meni polvi.Siitä koko alamäki alkoi eikä loppua näy.
  Manantain ja tiistain ahkeroin koulussa ja rakensin öisin lopullista esitysaineistoa torstain näyttökokeeseen.Keskiviikkona tein normaalin työpäivän.Torstaina kävin aamulla katsomassa erästä läheistäni,joka on sairastunut työuupumukseen.Hän näytti varsin karmealta.
  Iltapäivästä pakkauduimme koko perhe autoon ja suunnistimme Forssaan ja siellä oppilaitokseen,jossa oli tarkoitus antaa näyttö.Astuin varsinaiseen leijonankitaan eli luokkahuoneeseen,jossa näytönantajaa odotti kolme tärkeännäköistä näytön vastaanottajaa.Armoa he eivät antaneet,mutta sain allekirjoittaa tutkintotodistuksen.Saan sen sitten kun lähetän sähköpostilla pari täydentävää verolaskelmaa toiminimiyrittäjän verotuksesta.
  Perjantaina menin töihin.Rakkaani tuli puoliltapäivin käymään ja kertoi akvaarion oudosta tilanteesta.Suurin osa kaloista oli kuolleita ja hän oli haavinut niitä sieltä pois.Yhdessäkään ei ollut minkäänlaisia merkkejä sairaudesta tai muusta.
  Soitin siltä istumalta akvaariokauppaan,josta rakkaani aikoi hakea lääkettä.Kauppias oli kysellyt rakkaaltani,mistä olimme ostaneet viimeksi kaloja.Hän vastasi ja kauppias oli todennut,että olimme viikon sisällä kolmannet kyseisen kaupan asiakkaat,jotka hakivat lääkettä outoon kalojen joukkokuolemaan.Mitään ei kuulema ollut tehtävissä,pöpö veisi kaikki kalat.
  Soitin myös nämä viimeiset kalat myyneeseen liikkeeseen ja kerroin tilanteesta.Arvata saattaa,että siellä vakuuteltiin,että heidän kalansa ovat terveitä ja mitenkään ei voi olla mahdollista,että usealla asiakkaalla on nyt taudin tyhjentämä akvaario.Jätin soittopyynnön ja tietenkään siihen ei vastattu.Otin yhteyttä omaan ahvenseuraan ja kerroin tilanteesta.
  Perjantai-illan ja yön valvoin katsellen kuinka suuret sinihuuliahvenet poistuivat luotani yksitellen.Samoin poistuivat selkäuimerit,parvikalat ja muut monnit.Ravut ovat enää hengissä tätä kirjoittaessani.Niillä totisesti on tilaa tyhjässä,isossa akvaariossa.Jouduin heittämään pois myös kaikki kannot ja oksat,joita akvaariossa oli samoin kuin akvaarion päällä kasvaneet orkideat.
  Menee pidemmän aikaa ennen kuin tasapaino palaa akvaarioon.Kaloja voinen hankkia ehkä parin kuukauden kuluttua.En tiedä hankinko enää samanlaista kokonaisuutta,sillä muisto upeasta Malawiakvaariosta saattaa olla liian katkera.
  Lauantai-aamuna Tappura ja Terävä lähtivät rakkaani tuttavan kanssa bussiretkelle.Pian heidän lähtönsä jälkeen puhelimeni soi ja Terävä pyydettiin hakemaan kotiin.Hän oli oksentanut kaksi kertaa bussiin.Hain Toukan kanssa kalmankalpean pojan kotiin.
  Lopulta Toukka ja Terävä oksentelivat kotona kuumeisina ja Tappura ajeli Seinäjoen reittiä bussilla.Sen verran huokaisin,että pyysin vanhempiani katsomaan hetkiseksi lapsia,jotta pääsimme rakkaani kanssa puutarhakauppaan siemenostoksille (raportoin kasvatuksestani myöhemmin).Huono tuuri jatkui enkä todellakaan muistanut ostaa keijunmekon siemeniä vaikka pitelinkin pussia kädessäni.....
  Tällaista tällä kertaa.En bloggaa vaan siirryn tekemään viimeistä, edellisen yritykseni kirjanpitoa....