Kiitos kommenteista! Aika on taas mennyt siivillä.Vastailen kommenttiajatuksiin tanssista.Kurssilla ei ole akkaenemmistöä,ihme kyllä.Viime tunnilla oli kumpaakin sukupuolta sama määrä.Kurssilla on pareja ja "sinkkuja".Miehiä on yllättävän paljon.Pari varmasti löytyy kurssilta,sillä tanssi on nykyisin suosittua.
  Harrastus on myös enemmän kuin liikuntaa.Olen huomannut,että monelle tanssijalle harrastuksesta ja sen lieveilmiöistä on tullut elämäntapa.On osattava paitsi tanssia niin myös osattava pitää itsestään huolta.
  Salillamme purjehtii toinen toistaan upeampia ihmisiä,joiden sisäinen rauha ja tasapaino näkyy ulospäin.Tanssi poikkeaa monestakin harrastuksesta esimerkiksi pukeutumisen suhteen.Harjoituksissa näkee "suoria housuja" ja kauluspaitoja,naisilla pitkiä hameita ja tanssikorkkareita.Verkkaritkin ovat toki yleisiä.
  Tanssin glamouriin kuuluu itsestään huolehtiminen.Ihokarvoja ei pilkistele vaatetuksen seasta,hiukset ovat huolitellut,kynsiä ei pureskella vaan ne pidetään hyvässä kunnossa.Kropasta huolehditaan.Tanssi kannustaa huolehtimaan kokonaisvaltaisesti itsestään.
  Salillamme vallitsee upea me-henki.Omaa ulkoista loistoa näytetään,mutta sillä ei kilpailla.Kokeneemmat eivät arvostele aloittelijoita vaan he neuvovat ja auttavat mielellään.Hämmästyksekseni olen huomioinut salilla vallitsevan tapakulttuurin.Se on suoraan kuin hyvien tapojen oppaasta.Kohteliaisuus on miltei käsinkosketeltavaa.
  Ei ihme,että tämä maailma vie jalat alta.Eikä ole ihme sekään etteivät muut ymmärrä tanssikulttuuria.Tämä täytyy kokea itse,jotta ymmärtää.Suosittelen.
  Mutta tämän enempää mukisematta,menen nukkumaan.