829162.jpg
Kiitos kommenteista! Rohkeasti vaan kehumaan itseänne,se piristää! Ja kun kukaan ei ole vielä tullut kertomaan,millainen maailman huonoin ihminen on niin uskon ettei sellaista ole olemassakaan.Blogistaniassa on vain valioyksilöitä!PAINAKAA SIIHEN PALLOON,JOKA HEILUU HARTIOIDENNE VÄLISSÄ!!!!!
  Tänään oli ihana päivä.Odotin tuuraajakokelasta harjoittelemaan.Toisaalta uskoin,että tyyppi on liikkeeseeni sopiva,mutta toisaalta pelkäsin jälleen pahinta mahdollista tapahtuvaksi.Tämä sopisi tuuriini.
  Ei.Tuuraaja on mukava,nuori naisihminen.Katsoimme läpi työtehtäviä ja opastin talon tavoille.Hän harjoitteli kimpun ja asetelman tekoa.Kumpikin onnistui hyvin.Työt olivat kauniita.Vähän vielä rutiinia niin hän on oikea timantti.Sanoisin,että jopa parempi kuin nämä aikaisemmat.Asennetta ja intoa on.
  Toki häntä hiukan hirvittää astua yksin toimimaan liikkeessä.Tiedän kokemuksesta,että varsinkin ensimmäinen päivä on suorastaan nitrojen mättämistä suuhun.Uskon kuitenkin,että pian hän tottuu ja kaikki alkaa sujua hyvin mallikkaasti.
  Hän opiskelee toiseen käsityöammattiin ja on oikein kätevä käsistään.Olen oikein tyytyväinen (tähän asti).Ja mikä parasta,näyttää siltä,että saan pitää hänet koko opiskeluni ajan eli seuraavat kaksi vuotta.Vielä en tiedä,uskallanko luottaa ihmiseen.Kaikki ajallaan.
  Olen siis tyytyväinen ja lähden huojentunein mielin kouluun.Hän pärjää kyllä.Minä saan keskittyä "uuden" oppimiseen.Voiko olla mukavampaa?Toki tämä ihanuus nielee valtavasti rahaa,mutta koen,että tämän henkilön kautta saan myös täyden vastineen rahalleni.
  Terävä ja Tappura ovat nyt samassa koulussa.Terävällä on hiukan asenneongelmaa pikkuveljen suhteen.Hän ei halua tervehtiä tätä ruokalassa  ja yhteinen kotimatka on mahdottomuus.Tänään Terävä oli juossut edeltä kotiin ettei tarvitse kävellä Tappuran kanssa.Kuulema ei voi kävellä edes samalla puolella katua.Veljesrakkautta  =))))
  Eipä tämän kummempaa.Näemme.Yötä!